Antena Căutare

O cursa Bucuresti-Bergamo a fost intoarsa pe Aeroportul Baneasa, din cauza unor probleme la unul dintre motoare

O aeronava Wizz Air cu 157 de pasageri la bord s-a intors, miercuri dimineata, pe Aeroportul Baneasa la 20 de minute de la decolare. Avionul care trebuia sa ajunga la Bergamo a revenit pe aeroport din cauza unor probleme la unul dintre motoare. Din fericire, aeronava a aterizat in siguranta, iar pasagerii vor fi preluati de un alt avion la ora 11.00.

Avionul trebuia sa plece spre Bergamo la ora 07.05, a decolat la 07.26, dar s-a intors pe Aeroportul Baneasa la 7.44, a precizat Teo Postelnicu.


Cei 157 de pasageri au fost nevoiti sa se intoarca in aeroport, unde asteapta un alt avion, care va veni de la Budapesta pentru a-i duce la Bergamo.

Si marti au fost probleme in traficul aerian. O aeronava cu trei persoane la bord a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Pilotul a anuntat turnul de control ca aeronava are probleme tehnice la unul dintre motoare. Avionul de tip Cessna a reusit sa aterizeze. Membrii echipajului si cei trei pasageri au coborat din aeronava in conditii de siguranta.


Tot marti, o cursa Blue Air a fost intoarsa de la Sibiu la Bucuresti din cauza cetii. Pasagerii au decolat de la Bucuresti cu destinatia Stuttgart. Pilotul a survolat o jumatate de ora deasupra aeroportului din Sibiu dar nu a avut vizibilitate sa aterizeze si s-a intors pe aeroportul Baneasa. Cursa catre Germania a fost anulata.

VIDEO! Un barbat din Targu Jiu a fost spulberat de un tren... Record de temperatura scazuta la Joseni: -16°C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x