Căutare Live

O elevă, lovită și amenințată cu arma, în căminul unui liceu din Iași! Un profesor a dat alarma la 112! Video

O elevă în vârstă de 17 ani ar fi fost amenințată cu arma, duminică seară, în căminul unui liceu din Iași. Un profesor a dat alarma la 112.

O elevă, lovită și amenințată cu arma

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în curtea Colegiului Tehnic de Transporturi şi Construcţii Iaşi. Un grup de tineri a pătruns în parcul din faţa unităţii de învăţământ şi a intrat în conflict cu două fete de locuiesc în căminul şcolii.

„Nişte tineri din cartier au intrat în curtea şcolii şi au avut o altercaţie cu două fetiţe care sunt cazate în cămin, nu sunt de la mine de la şcoală. A intervenit portarul, pedagogul de serviciu, s-au respectat procedurile, a fost chemat serviciul 112. Nu sunt victime, nu a avut nimeni nevoie de îngrijiri medicale. (...) Era un grup de 7-8-9 tineri, şi fete şi băieţi, ştiu doar că s-au legat de fete, nu ştiu mai mult de atat. Copiii sunt la Secţia 5 la audieri, acolo e şi pedagogul şi paznicul”, a declarat Anca Roznovanu, directorul Colegiului Tehnic de Transporturi şi Construcţii Iaşi, potrivit Mediafax.

Apelul la 112 a fost făcut de către pedagogul de serviciu, care a aflat de la cele două fete ce s-a întâmplat.

„Pe la ora 17.30 am fost sesizaţi cu privire la faptul că o elevă din municipiul Iaşi ar fi fost ameninţată. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că aceasta ar fi avut discuţii contradictorii cu un tânăr, fără a fi ameninţată. Apelul iniţial a fost pentru ameninţare cu armă, dar fata a declarat că nu a fost ameninţată în niciun fel şi nu a observat nicio armă” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Beatrice Romanescu, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse, fata ar fi fost lovită de tânăr în zona abdomenului, însă nu vrea să depună plângere.

Staţii automate de închiriere a bicicletelor şi 35 de kilometri de piste pentru biciclişti, la Buzău... Schimbări în Sănătate! Ce ar putea fi obligați să plătească românii, după modelul Uniunii Europene...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x