Antena Căutare

UPDATE! O femeie a cazut de la etajul 17 al hotelului Intercontinental din Bucuresti

O femeie a cazut joi de la etajul 17 al hotelului Intercontinental. Criminalistii urmeaza sa ajunga la fata locului, informeaza surse judiciare citate de Mediafax.

Femeia, in varsta de 35 de ani, a cazut in fata Braseriei Corso. Aceasta se cazase miercuri la hotelul Intercontinental.

Corpul victimei a fost ridicat de cei de la Institutul National de Medicina-Legala, pentru a i se face necropsia. Politistii urmeaza a stabili daca femeia s-a sinucis sau a fost impinsa.

Potrivit unor surse judiciare, femeia care s-a aruncat de la etajul 17 al hotelului Intercontinental era casatorita. Ea nu a lasat nici un bilet in camera. Membrii familiei acesteia sunt audiati de politie la domiciliul lor.

Mai multe detalii, pe Antena 3.

Metoda inedita de asfaltare: Doi muncitori arunca bitum peste gropi, direct din bena unui camion... Lupul, paznic la oi. Seful IPJ Calarasi, urmarit penal pentru abuz in serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x