Antena Căutare

„Vorbiţi ca ciorile. Trăzni-v-ar!”. Jigniri uluitoare la 112! Cum i-a vorbit o operatoare unei femei care a fost bătută – Audio

O femeie care a sunat la 112 după ce a fost bătută a fost jignită în repetate rânduri de o operatoare a serviciului de urgență.

O femeie care a sunat la 112 după ce a fost bătută a fost jignită în repetate rânduri de o operatoare a serviciului de urgență.

Femeia, Florica Moldovan, a fost bătută în autogara din Zalău de un şofer. Ea a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul, dar acolo a dat de un operator care a jignit-o în repetate rânduri, după cum arată înregistrările obţinute de Libertatea.

Cazul femeii de etnie romă bătută de un bărbat în autogara din Zalău a revine în actualitate prin prezentarea de către Libertatea a înregistrării purtate de Florica Moldovan cu cei de la 112, apelaţi pentru a anunţa ce se întâmplase.

„Alo, bună ziua. Aş vrea să vină poliţia, doamnă, un şofer de-aicea mi-o omorât copilul aicea cu mătura. Acuma o pornit, acuma o pornit. Vin de la spital, doamnă, şi n-o vrut să mă ieie nici cum”, a spus femeia, la 112.

„Deci n-am înţeles nimica. Doamnă!”, a intervenit operatorul.

„Şi m-o bătut cu mătura, doamnă”, a mai spus femeia.

„Cine te-o bătut cu mătura?”, a întrbat operatorul.

„Şoferul ăla. Şi mi-o lovit copilul doamnă. Aicea pe stradă”, a mai spus Florica Moldovan.

„Copilul are nevoie de îngrijiri medicale?”, a întrebat operatorul.

„Da mi-o lovit copilul, doamnă”, a mai spus femeia.

„Tu femeie, eu te-am întrebat dacă îi trebe ambulanţă!”, i-a mai spus operatorul.

„Nu-i trebe, nu-i trebe”, a mai spus femeia care avea nevoie de ajutor.

„Operator 112: Încheie cu ţigănia asta şi nu mai urla! Da??? Deci eşti în autogara din Zalău? Mândra: Alo? Poliţist: Da, poliţia. Operator 112: Femeie, eşti în autogara din Zalău? Repet întrebarea. Mândra: Da, doamnă. Operator 112: Vorbeşte la poliţie că vorbiţi ca ciorile. Mândra: Bine că vorbim ca ciorii, ca ciorii vorbim. Operator 112: Trăzni-v-ar! Du-te dreacu!”, a continuat convorbirea.

Femeia în vârstă de 25 de ani din localitatea sălăjeană Cuceu a făcut plângere penală la Poliţie. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire.

Vâlcea: Doi adulţi şi doi copii, la spital după ce s-au răsturnat cu maşina pe DN 7... Se dau vouchere de 5.000 de euro pentru români! Cine sunt persoanele care vor putea beneficia de ele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x