Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

O femeie care a urcat de trei ori în mașina criminalului din Caracal rupe tăcerea! Cum a păcălit-o Dincă. „Îmi este frică și de umbra mea”

O femeie care a urcat de trei ori în mașina criminalului din Caracal, ca să ajungă la locul de muncă, după ce a pierdut autobuzul, a făcut dezvăluiri despre ucigașul Gheorghe Dincă.

O femeie care a urcat de trei ori în mașina criminalului din Caracal, ca să ajungă la locul de muncă, după ce a pierdut autobuzul, a făcut dezvăluiri despre ucigașul Gheorghe Dincă.

Femeia, care și-a păstrat anonimatul, a spus că s-a urcat în mașina criminalului din Caracal cu multă încredere și că Gheorghe Dincă a părut un om normal, curat și civilizat.

„M-am urcat în mașina lui cu atâta încredere... Un om normal, un om curat, un om civilizat, cu vorbe scurte și frumoase... Nu mi-a dat nicio clipă de bănuit că ar fi ceva, că ar fi un om cum s-a dovedit că este”, a declarat femeia, pentru Digi24.

Ea a precizat că Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, nu a întrebat-o nimic și nu a discutat nimic cu ea.

„Din dorința de a ajunge cât mai repede la serviciu, pierzând autobuzul, m-am urcat în mașină: «Bună ziua, mulțumesc frumos!». Atât. Nu s-a discutat nimic, nu m-a întrebat nimic. Gesturi deosebite nu am văzut, nici priviri. Acum vă spun sincer că îmi este frică și de umbra mea... Vreau să spun asta: indiferent cine ar fi - copil, adult - , să aștepte autobuzul, să piardă de unde pierde decât să-și piardă viața și să se întâmple ce s-a întâmplat cu fetița asta”, a spus femeia despre criminalul din Caracal.

Femeia a menționat și că cunoscut-o pe Alexandra Măceșanu, adolescenta care a dispărut săptămâna trecută, pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o.

„O cunosc pe fetiță, era din Dobrosloveni, unde aveam cursuri. Participa la toate activitățile culturale din Dobrosloveni. Un copil deosebit. Dacă ar fi fost copilul meu, poate durerea ar fi fost mai mare, dar și acum e la fel. Nu-mi vine să cred! Un copil cu vorbe frumoase, un copil cu o sensibilitate ieșită din comun. Era foarte puternică: fizic și psihic. Un copil deosebit”, a spus femeia.

Luni dimineața, Gheorghe Dincă și anchetatorii sunt așteptați să se reîntoarcă la casa din Caracal unde ar fi fost ucisă Alexandra pentru reconstituire și pentru a căuta noi dovezi. Duminică, Gheorghe Dincă le-a povestit procurorilor, timp de șapte ore, cum le-a ucis pe cele două fete dispărute în Caracal, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Ucigașul a recunoscut cele două crime după ce, duminică dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

Gheorghe Dincă, arestat și anchetat pentru răpire, a fost acuzat și pentru omor calificat. Probele arată că a ucis-o și incinerat-o pe Alexandra chiar în curtea casei sale. Bărbatul a spus, la audieri, ca a omorât-o pe Alexandra Măceșanu imediat ce a prins-o că a sunat la 112

Recomandari