Antena Căutare

O fetiță de 11 ani a murit la trei zile după mama ei a fost înmormântată! Copila, intoxicată cu soluție antipăduchi

Caz dramatic în Republica Moldova, acolo unde o fetiță de 11 ani s-a stins din viață la doar trei zile după ce mama ei a fost înmormântată. 

Caz dramatic în Republica Moldova, acolo unde o fetiță de 11 ani s-a stins din viață la doar trei zile după ce mama ei a fost înmormântată.

Fetița, care este originară din satul Teleșeu, raionul Orhei, s-a stins din viață luni seară, după ce a mâncat la parastasul mamei ei, care murise cu trei zile în urmă.

Citește și: O persoană, în stare gravă la spital, după ce a mâncat ciuperci! Cât de periculoasă este intoxicația cu ciuperci și când survine decesul

Potrivit poliţiei, fata a fost la cimitir toată ziua, la mormântul mamei ei, a mâncat la masa de pomenire, apoi a plecat la fratele său. Seara, însă, i s-a făcut rău şi a avut convulsii.

Rudele au sunat la ambulanţă, dar copila a murit înainte de sosirea medicilor. Primele informaţii arată că ar fi suferit o intoxicaţie, întrucât micuța, dar și o altă fetiță de șapte ani, au fost spălate pe cap și li s-a dat cu o soluție antipaduchi. Doza folosită, însă, a fost de zece ori mai mare decât limita admisă.

Citește și: Specialitatea zilei, intoxicatie cu gaz. Clientii unui restaurant au ajuns de la masa direct in spital

Fetița de șapte ani se zbate, însă, acum între viață și moarte.

50 de grade Celsius în trenurile de pe ruta București - Constanța. Oamenii s-au sufocat în vagoane... Barem Limba Română Evaluare Națională 2019 Edu.ro: subiecte rezolvate și note...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x