Antena Căutare

O fetiță de cinci ani, la un pas de moarte după ce o femeie a bătut-o și a aruncat-o de la balcon: ”Trebuie să moară! E un demon!” Cum și-a explicat fapta

O femeie a fost condamnată la nouă ani de închisoare după ce a încercat să o ucidă pe fiica unei vecine în vârstă de doar cinci ani. 

O femeie a fost condamnată la nouă ani de închisoare după ce a încercat să o ucidă pe fiica unei vecine în vârstă de doar cinci ani.

Galina Kobzeva, în vârstă de 69 de ani, a fost condamnată pentru tentativă de crimă. Ea a încercat să o ucidă pe Nadya Shustova, de cinci ani. Mai exact, ea a bătut-o și a lovit-o cu un ciocan, după care a aruncat-o de la etajul al treilea al imobilului în care se aflau.

Incidentul șocant a avut loc într-o regiune din Rusia, iar copilul a supraviețuit ”grație unui miracol”, potrivit Daily Mail.

De asemenea, femeia a fost obligată să plătească daune morale în valoare de 8,350 de euro.

Fetița de cinci ani a fost în spital timp de patru luni de zile, după ce s-a ales cu numeroase răni la cap și fracturi ale membrelor.

Potrivit sursei citate, o femeie care trecea prin zonă a văzut-o pe micuță întinsă pe sol și a sunat ambulanța. În momentul acela, însă, agresoarea a avut o reacție halucinantă.

”Nu o atinge. Trebuie să moară. E un demon în ea.”, ar fi strigat pensionara.

Ea a explicat, de asemenea, că a vrut să o omoare pentru că a crezut că este Gollum, un personaj din trilogia ”Lords of the Rings”. Ba mai mult, femeia de 69 de ani a mărturisit, în fața judecătorilor că înainte de a comite fapta odioasă a început să bea bere. A mers să o verifice, în cameră, moment în care a găsit-o râzând în hohote. Speriată, ea s-a întors, a mai băut niște bere, iar apoi a comis fapta teribilă.


Și-a ras tot părul de pe cap, ca să pară bolnavă. Ce va păți femeia care a strâns 10.000 de dolari, pretinzând că are ca... Câtă apă trebuie să bem în funcție de greutate? Aportul zilnic necesar de apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x