Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

O infirmieră de doar 42 de ani și-a pierdut viața, cu doar câteva ore înainte de a intra în tură: „Câte strigate de ajutor, câte vieţi pierdute, câte familii ruinate...”

„Câte vieţi pierdute, câte familii ruinate vreţi să mai aveţi pe conştiinţă”? Este strigătul disperat al colegelor unei infirmiere care a murit subit la doar 42 de ani, cu puțin timp înainte de a intra în tură.

O infirmieră de la UPU Pitești a murit înainte de a intra în tură

O infirmieră în vârstă de 42 de ani, angajată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Pitești, a murit, luni, după ce i s-a făcut rău cu doar câteva ore înainte de a intra în tură. Femeia a suferit un accident vascular cerebral.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Piteşti, Marius Pascu, femeia a început să se simtă rău cât era acasă. A fost adusă de urgență la spital, fiind ulterior transferată la București, unde s-a stins din viață, scrie Mediafax.

„Era angajată ca infirmieră. Nu era bolnavă cunoscută, din ce am înţeles avea un colesterol mai mare. Era înainte de tură, nu ştiu dacă era obosită”, a declarat Pascu.

O colegă a infirmierei scrie pe Facebook:

„Viaţa în urgenţă e grea pentru toate cadrele medicale ce-şi desfăşoară activitatea aici. Câte strigate de ajutor, câte vieţi pierdute, câte familii ruinate vreţi să mai aveţi pe conştiinţă, dragi guvernanţi, de nu luaţi nicio atitudine?”.

Recomandari