Antena Căutare

Imagini video terifiante surprinse când o mamă denaturată își aruncă fetița nou-născută în cap pentru a fugi de poliție. Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest inuman

Șoferii de pe un drum din Florida au anunțat poliție că o femeie aleargă cu un copil în brațe și ,,latră ca un câine"

Șoferii de pe un drum din Florida au anunțat poliție că o femeie aleargă cu un copil în brațe și ,,latră ca un câine" la mașini.

O femeie din Florida a fost filmată aruncându-și copilul în cap pe o parte a unui drum, în timp ce încerca să scape de polițiști. Potrivit autorităților, șoferii care circulau în zonă au sunat la poliție pentru a raporta o femeie care alerga în apropierea autostrăzii cu un copil în brațe și "latră ca un câine" la mașini.
Când agenții au venit să investigheze, femeia identificată cu numele Kayla Morgan a alergat în direcția opusă poliției și, la un moment dat, cțnd a realizat că nu putea alerga foarte repede din cauza bebelușului, mama l-a aruncat pe jos, lovindu-se cu capul de pământ.Copilul a suferit o fractură craniană, însă doctorii îi dau speranțe de viață.

Femeia în vârstă de 23 de ani a declarat că polițistul care a urmărit-o părea a fi un monstru care dorea să-i sugă sângele. Polițiștii au identificat substanțe etnobotanice în organismul femeii, iar aceasta a recunoscut că a consumat diferite substanțe în ultimele 3 zile.

Imagini video care surprind întreaga operațiune:

Sursă:Daily Mail

Se întâmplă în curând la metrou! Călătorii vor trăi un adevărat șoc... Testul cetăţeniei i-a enervat pe parlamentari. Aleşii "au picat" cu brio examenul despre România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x