Antena Căutare

Cum arata acum baietelul care s-a nascut cu jumatate de cap? Micutul a implinit 3 ani

Cazul micutului Jaxon Emmet Buell a facut inconjurul lumii. Copilul s-a nascut doar cu jumatate de craniu, iar medicii ii dadeau putine sperante de viata.

Cazul micutului Jaxon Emmet Buell a facut inconjurul lumii. Copilul s-a nascut doar cu jumatate de craniu, iar medicii ii dadeau putine sperante de viata.

Afectiunea cu care a fost diagnosticat copilul se numeste Microhydranencephaly si este prezenta la 1 din 1,859 de nasteri. În ciuda acestui handicap, parintii copilului l-au luat acasa si l-au iubit chiar si mai mult. Acestia l-au inconjurat cu dragostea lor si au profitat de orice clipa pentru a-l face pe micutul lor sa zambeasca. Dragostea si sustinerea parintilor a avut efecte benefice in dezvoltarea copilului.

“După ce am aflat de faptul că fătul are o malformaţie, am mers acasă şi ne-am gândit ce să facem, dacă este cazul să renunţăm la bebeluş. Cine suntem noi să decidem?

Noi am dat naştere unui copil, i-am dat o şansă şi suntem vocea lui.

Am făcut tot ce am putut pentru a-i da şansa de a lupta şi tot ce a făcut de când s-a născut a fost să lupte pentru viaţa lui”, a mărturisit Brandon pentru dailymail.co.uk.

“Mi-au luat bucuria pe care o trăieşte orice gravidă. Nu am avut nimic din asta“, mărturiseşte Brittany, mama bebeluşului.

Micutul Jaxon are acum 3 ani si, in ciuda handicapului sau fizic, copilul este perfect normal. Parintii se mandresc cu evolutia acestuia si posteaza clipuri online in care baietelul lor face primii pasi si rosteste primele cuvinte.

Jaxon Emmett Buell, copilul fără jumătate de cap, a uimit o lume întreagă cu pofta lui de viaţă. Micuţul a luptat cu îndârjire pentru zilele lui şi părinţii lui au fost fericiţi să-i serbeze prima zi de naştere.

Jaxon Emmett Buell a reuşit să impresioneze o lume întreagă! Medicii nu i-au dat şanse de supravieţuire, dar el s-a încăpăţânat să trăiască şi a ajuns să-şi serbeze prima zi de naştere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dupa Ileana Ciuculete si Denisa Raducu, hepatita a mai facut inca o victimă! A crezut initial ca e racita, dar de fapt..... De pe marile scene ale Europei, în platoul „iUmor”. Matt, concurentul care a făcut-o pe Delia să exclame: „Asta a fost t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x