Antena Căutare

O mamă din Câmpina și-a obligat fiica să se prostitueze. Femeia negocia tariful pentru fiecare ”client” și își păstra comision

O mamă din Câmpina a fost condamnată la închisoare după ce și-a obligat fiica să se prostitueze. Femeia a fost reclamată chiar de ginerele ei, iar decizia magistraților nu este definitivă. 

O mamă din Câmpina și-a obligat fiica să se prostitueze. Femeia negocia tariful pentru fiecare ”client” și își păstra comision
O mamă din Câmpina și-a obligat fiica să se prostitueze

Femeia din Câmpina a fost condamnată la doi ani de închisoare și obligată să presteze muncă în folosul comunității timp de 120 de zile, fie în cadrul Primăriei Câmpina, fie la Parohia ”Nașterea Maicii Domnului”, din același oraș.

Femeia a intrat în vizorul autorităților după ce ginerele acesteia le-a povestit oamenilor legii că sosția este oligată de propria mamă să întrețină relații sexuale cu bărbați, contra cost. Bordelul era improvizat într-un apartament din Câmpina, închiriat de o altă femeie, E.T., care primea și ea bani pentru închirierea unei camere unde tânăra se întâlnea cu clienții, scrie Ziarul Incomod.

”Începând cu anul 2014, E.E.G a realizat că N.F.R practică prostituța în perioadele în care acesta era plecat din țară, fiind conducător auto. Astfel, la sfârșitul anului 2014, invocând unele neînțelegeri, NFR a părăsit locuința unde conviețuia cu EEG și s-a mutat la domiciliul mamei sale, inculpata N.E. Începând cu anul 2015 și până în noiembrie 2017, N.E a determinat-o în mod constant și i-a înlesnit fiicei sale să presteze servicii sexuale remunerate cu diferite persoane de sex masculit, N.E fiind și cea care-i identifica și intermedia legătura cu aceștia”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Mama fetei era chiar cea care negocia prețul pentru fiecare client și își oprea chiar și comision. Taxa varia între 50 și 100 de lei, potrivit sursei citate.

Timişoara: Patronul firmei care a făcut deratizarea şi dezinsecţia în blocul unde au murit trei oameni a fost reţinut/ 2... Situaţie revoltătoare în cel mai mare spital din Oltenia. Pacienţii sunt nevoiţi să îndure frigul şi să se încălzească c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x