Antena Căutare

O mamă și-a tuns fiica la zero și a publicat imaginile pe internet! Fetița plângea și o implora, dar mama nu s-a lăsat intimidată. Care este motivul

Un film dramatic circulă pe rețelele sociale și trezește indignare, furie și satisfacție. Da, toate în același timp! Care este motivul?  În doar 38 de secunde, internauții au putut observa o femeie care îi rade părul din cap fetei sale, ambele vorbind în limba portugheză.

Imagini video șocante! O adolescentă a fost rasă în cap de propria mamă în timp ce acesta o implora să se oprească și urla de durere! Care a fost motivul halucinant pentru care a făcut acest gest

Un film dramatic circulă pe rețelele sociale și trezește indignare, furie și satisfacție. Da, toate în același timp! Care este motivul?

În doar 38 de secunde, internauții au putut observa o femeie care îi rade părul din cap fetei sale, ambele vorbind în limba portugheză.

Potrivit "Guardia Civil" această mamă a decis să-și mustre fiica, după ce aceasta și-a bătut joc de o fetiță bolnavă de cancer. Pedeapsa a generat controversa pe internet.

Pe de o parte, unele persoane au văzut pedeapsa cu ochi buni, deoarece tânără a făcut o mare greșeală prin batjocorirea unei fete sărmane bolnavă de cancer. În timp ce un alt grup critică acțiunile presupusei mame, deoarece nimic nu justifică violența și nu există nici un drept să expunem un copil și să îl umilim public.

Videoclipul a strâns peste 3 milioane de vizualizări în care părerile mamelor au fost împărțite.

Adevărul acestor imagini este că există un abuz și nimic nu justifică violența, mai puțin expunerea unui minor, umilindu-l în ,,marele univers'', Internetul. Pe de altă parte, gestul făcut de copilă nu a fost potrivit, iar cu siguranță, nu va mai râde niciodată de cineva cu probleme.

Tu ce părere ai despre acest tip de "corecție"?

Vezi imaginile video cu puternic impact emoțional:

Dragobetele 2019. Tot ce trebuie să știi despre această sărbătoare... Încă un medic fals în România! Unde a fost descoperit – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x