Femeia a fost nemulțumită de rochia de mireasă realizată la comandat și a decis să dea în judecată firma producătoare. Aceasta a cerut să îi fie restituită toată suma pe care a plătit-o pentru rochie, să îi fie plătită diferența achitată pentru o rochie mai scumpă, dar să îi fie plătite și daune morale în valoare de 10.000 de lei pentru că a rămas fără cel mai important lucru, rochia de mireasă, înainte cu trei zile de marele eveniment.
Totul a început în vara anului 2016, când tânăra şi-a comandat rochia de mireasă pentru nunta programată pe 1 octombrie 2016. Mireasă a probat prima dată rochia în luna septembrie, iar în acel moment a observat că nu își poate ridica deloc brațele și că nu se poate mișca în niciun fel. Aceasta a cerut modificările necesare, urmând ca a doua probă a rochiei să fie pe 15 septembrie, cu două săptămâni înainte de nuntă.
La data la care rochia trebuia ridicată, aceasta nu era finalizată, ci nici măcar materialul necesar efectuării modificărilor solicitate nu era comandat. Cu o săptămână înainte de marele eveniment, mireasa a observat faptul că „deşi mânecile acesteia erau modificate, tot nu putea ridica mâinile”.
Presată de timp, mireasa luat rochiat pe care a plătit 3.500 de lei și a sperat că va găsi o croitoreasă care să o poată repara. Ajunsă acasă, aceasta a observat că nici voalul nu avea culoarea solicitatp, astfel s-a întors la firma producătoare. Cu trei zile înainte de nuntă, viitoare mireasă nu avea o rochie de mireasă, iar din această cauză i-a cerut patroanei rezilierea contractului și restituirea banilor.
Rămasă fără rochie de mireasă cu trei zile înaninte de nuntă
Aflată în criză de timp, viitoarea mireasă și-a cumpărat o altă rochie, însă a plătit cu 2.000 de lei mai mult decât rochia comandată. După marele eveniment, aceasta a cerut banii pentru rochia comandată, însă patroana a cerut răgaz datorită lipsei de fonduri.
Din această cauză, femeia a deschis un proces și a obligat firma în cauză să îi restituie banii, să îi plătească diferența achitatp pentru rochia cumpărată în regim de urgență, dar să îi achite și daune morale în valoarea de 10.000 de lei.
Judecătorii au obligat-o pe mireasă să restituie rochia neconformă, iar firma în cauza a fost obligată să achite contravaloarea produsului, diferența pentru rochia cumpărată și dauna morale în valoare de 5.000 de lei.
Carmen Harra, anunț șocant pentru România, după ce a prezis realegerea lui Iohannis: „Va fi măcel”... Oamenii de știință susțin că au găsit un tratament pentru pesta porcină! „Cred că va fi posibil să comercializăm vaccin...