Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Gest disperat, la Timișoara. O femeie s-a aruncat în gol, de la fereastra salonului în care era internată. Ce aflase de la medici, cu puțin timp înainte de gestul cumplit?

O pacientă s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara. Ce diagnostic primise femeia în vârstă de 45 de ani.

O pacientă s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara. Ce diagnostic primise femeia în vârstă de 45 de ani

UPDATE, vineri, ora 08:55. Potrivit Timiș Online, femeia care s-a aruncat de la etajul șase al clădirii spitalului din Timișoara a murit.

Potriit sursei citate, femeia avea mai multe probleme de sănătate și i se descoperise recent o tumoră pe creier.

Vineri dimineață, s-a aruncat în gol, de la fereastra salonului în care era internată. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvată.

„Este vorba despre o femeie care are o tumoră cerebrală mare. A fost internată acum două zile cu febră. A fost testată de COVID-19. Medicii de gardă de acolo au încercat să o liniștească, era agitată. Fiind și suferința, a recurs la acest gest”, a declarat doctorul Gheorghe Nodiți, director medical al Spitalului Județean Timișoara.

„S-a dus la cer și nu l-am putut îmbrățișa” Drama unui părinte care nu poate veni în țară, să își îngroape copilașul: „Tata, te aștept acasă!”

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, conform procedurii, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Știre inițială:

O femeie, în vârstă de 45 de ani, s-a aruncat, vineri dimineața, de la etajul șase al Spitalulu Județean Timișoara.

Vom fi obligați să ne vaccinăm împotriva COVID-19? Răspunsul ministrului Sănătății: „Este o patologie nouă”

Din primele informații, femeia ar fi fost diagnosticată cu o tumoră pe creier.

În aceste momente, cadrele medicale îi acordă primul ajutor. Nu se știe nimic despre starea acesteia.

Recomandari