Antena Căutare

Româncă diagnosticată cu coronavirus! Femeia a sunat la Ambulanță, dar medicul a venit după câteva zile

Informația momentului! O româncă a fost diagnosticată cu coronavirus după ce timp de mai mutle zile s-a simțit rău. 

Româncă diagnosticată cu coronavirus! Femeia a sunat la Ambulanță, dar medicul a venit după câteva zile Galerie
Tot mai multe cazuri de coronavirus sunt confirmate în Italia

Femeia de 43 de ani locuiește în Italia, în regiunea Lombardia, și se ocupă de îngrijirea bătrânilor, o situație ce face ca riscul de infectare cu coronavirus să fie foarte mare.

ROMÂNCĂ DIAGNOSTICATĂ CU CORONAVIRUS

În prezent, românca se află în izolare la domiciliu, alături de soțul și fetița ei. Femeia a început să se simtă rău și a făcut febră. Deși a sunat de mai multe ori la numărul de urgențe, abia după câteva zile a consultat-o un medic.

Astfel a ajuns la spital, unde i s-au făcut teste și rezultatul a ieșit pozitiv pentru coronavirus, apoi a fost izolată la domiciliu.

Româncă diagnosticată cu coronavirus! Femeia a sunat la Ambulanță, dar medicul a venit după câteva zile

Tot mai multe cazuri de coronavirus sunt confirmate în Italia

Tot mai multe cazuri de coronavirus sunt confirmate în Italia

Femeia spune că a insistat ca si soțul și fetița ei să fie testați, dar până în momentul de față nu a primit niciun răspuns, arată cei de la Antena 3.

ITALIA, CEA MAI AFECTATĂ ȚARĂ DE CORONAVIRUS

Italia este cea mai afectată ţară din UE de coronavirusul COVID-19, cu 3.089 de cazuri confirmate şi 107 decese, conform ultimului bilanţ anunţat joi seară, când guvernul condus de premierul Giuseppe Conte a adoptat un decret lege cu măsuri excepţionale menite să limiteze epidemia.

S-a decis închiderea temporară a şcolilor, universităţilor, teatrelor şi cinematografelor, fiind de asemenea suspendate evenimentele publice care nu permit menţinerea unei distanţe de siguranţă între participanţi.

Populaţiei i s-a recomandat să evite îmbrăţişările şi saluturile prin strângeri de mână, să menţină faţă de alte persoane o distanţă de siguranţă de ''cel puţin un metru'', iar persoanele în vârstă sau care au o sănătate precară să evite pe cât posibil părăsirea domiciliului, mai arată cei de la Agerpres.

El 90 de ani, ea 66. Se iubesc și împărtășesc aceeași pasiune, mersul pe motocicletă... Bărbat din Galaţi care trebuia să fie izolat la domiciliu, amendat cu 10.000 de lei întrucât nu a fost găsit acasă; auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x