O mamă tânără a murit în spital, în timpul unei proceduri banale. Familia așteaptă de cinci zile să îi primească trupul: „Tati, când o aduci pe mami să o îngropăm?”

Zece persoane, îmbrăcate în doliu, stau zilnic ore bune în faţa Spitalului Elias din Capitală şi se roagă de medici şi de paznici să ia trupul neînsufleţit al unei paciente acasă. Tânăra a murit la doar 29 de ani, în timpul unei operații.

După 5 zile de la deces, rudelor nu li s-au dat multe informații despre ce s-a întâmplat. Au fost trimise la Institutul de Medicină Legală și la Parchet, însă și aici, tot fără rezultate.

Este vorba despre o femeie care a decedat după o operație de întrerupere de sarcină, la Spitalul Elias, din București.

Rudele și apropiații unei femei decedate după un chiuretaj așteaptă de 5 zile să ia trupul neînsuflețit al acesteia și să îl îngroape. Femeia în vârstă de 29 de ani s-a simțit rău săptămâna trecută și a avut stări de vomă. Aceasta avea o sarcină extrauterină.

„Ne dădeau mâncarea prin ușă, ca la câini”- Iadul trăit în spital, de o pacientă COVID-19 asimptomatică: „Într-un buncăr, nemâncată, nebăută”

A fost internată la spitalul Filantropia din Capitală unde i s-a făcut și testul pentru coronavirus. Însă rezultatul nu a fost aflat nici acum de familie. Pe data de 24 iunie a fost internată la Spitalul Elias.

„Am trei copilași acasă care o așteaptă și mă întreabă <<Spune-mi, tati, o aduci pe mami acasă să o îngropăm?>>”, a declarat soțul femeii decedate.

„Ne pregătim pentru altă pandemie”! Un nou virus, periculos pentru om, a fost descoperit, tot în China! Epidemiologii sunt în alertă

Un medic le-ar fi comunciat rudelor că femeia ar fi murit în urma unei septicemii, însă nu le-a dat mai multe detalii. Oamenii vin zilnic în fața unității medicale în speranța că vor primi răspunsuri.

Contactați de Antena 3, reprezentanții Spitalului Elias nu au oferit niciun punct de vedere cu privire la acest subiect.

Ultimele știri