O țară europeană interzice total accesul românilor, din cauza exploziei numărului de infectări! MAE: Măsura se va aplica de luni, 13 iulie

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, vineri seară, că o țară din Europa interzice accesul cetăţenilor români, din 13 iulie.

O țară europeană interzice total accesul românilor, din cauza exploziei numărului de infectări! MAE: Măsura se va aplica de luni, 13 iulie

”Ministerul Afacerilor Externe precizează că Guvernul lituanian a hotărât ca, începând din data de 13 iulie 2020, să interzică accesul pe teritoriul Lituaniei pentru rezidenţii din România. Aceste măsuri fac obiectul unei reevaluări săptămânale bazate pe evoluţia situaţiei epidemiologice din România”, a transmis, vineri seară, Ministerul Afacerilor Externe.

Se schimbă regulile de intrare în Grecia! 29 de români și bulgari, depistați pozitiv, la vama Kulata. Ce au anunțat autoritățile elene

Potrivit srusei citate, sunt exceptate de la această măsură persoanele care tranzitează teritoriul Republicii Lituania pentru întoarcerea în ţara de reşedinţă, precum şi alte categorii specifice de persoane.

Restricții drastice pentru români, într-o altă țară europeană! Autoritățile au prelungit alerta

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Vilnius +370 (5) 2310552.

Al doilea val de COVID va fi mult mai grav decât primul! Ce spune presa străină despre situația din România: „Ce vor alege: sănătatea sau economia?”

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice +370 68573238.

Sursa : news.ro

Ultimele știri