Antena Căutare

Restricții drastice pentru români, într-o altă țară europeană! Autoritățile au prelungit alerta

Românii, pe lista neagră într-o altă țară europeană.

Restricții drastice pentru români, într-o altă țară europeană! Autoritățile au prelungit alerta
Restricții drastice pentru români, într-o altă țară europeană! Autoritățile au prelungit alerta | Profimedia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că, în conformitate cu informaţiile oficiale comunicate de către autorităţile norvegiene Ambasadei României la Oslo, persoanele care se deplasează din România în Regatul Norvegiei vor continua, şi după data de 15 iulie, să fie supuse regimului aplicabil în prezent, adică vor fi plasate în autoizolare pentru o perioadă de 10 zile de la momentul intrării pe teritoriul norvegian.

De asemenea, MAE arată că, potrivit autorităţilor norvegiene, din data de 15 iulie, măsura autoizolării se va aplica în funcţie de rezidenţa persoanei în cauză, astfel încât cetăţenilor români cu rezidenţă permanentă într-una dintre ţările exceptate de la această măsură nu le va mai fi impusă autoizolarea.

Veste nesperată, în lupta cu pandemia. COVID-19 și-a găsit nașul: „Rezultatele sunt interesante, provocatoare şi încurajatoare”

Lista ţărilor exceptate poate fi consultată pe site-ul www.fhi.no.

Aproape 600 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Alte 592 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, după ce cu o zi în urmă România a avut cel mai grav bilanț. Astfel, total cazurilor a ajuns vineri la 31.381 , potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Miercuri, în România au fost raportate 555 de noi cazuri de îmbolnăvire, iar joi, 614, fiind cele mai mari cifre de la începutul pandemiei de COVID-19.

Se schimbă regulile de intrare în Grecia! 29 de români și bulgari, depistați pozitiv, la vama Kulata. Ce au anunțat autoritățile elene

Până astăzi, 10 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 31.381 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.812 au fost externate, dintre care 21.129 de pacienți vindecați și 1.683 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 824.343 de teste.

Intrarea în stare de urgență nu va opri pandemia! Cauza răspândirii virusului, „scrisă în ADN-ul românilor”... Redeschiderea restaurantelor - o nouă rundă de negocieri! Ce promisiune a făcut premierul: „Să îmi fie iertat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x