Antena Căutare

Se schimbă regulile de intrare în Grecia! 29 de români și bulgari, depistați pozitiv, la vama Kulata. Ce au anunțat autoritățile elene

Alertă la granița cu Grecia. 29 de turiști, români și bulgari, au fost depistați, vineri, cu noul coronavirus, la punctul de frontieră Kulata-Promachonas. Autoritățile au anunțat măsuri drastice.

Se schimbă regulile de intrare în Grecia! 29 de români și bulgari, depistați pozitiv, la vama Kulata. Ce au anunțat autoritățile elene
Se schimbă regulile de intrare în Grecia! 29 de români și bulgari, depistați pozitiv, la vama Kulata | Hepta

Potrivit iefimerida.gr, 29 de turiști, de naționalitate română și bulgară, au fost depisați pozitiv pentru COVID-19, în urma testelor efectuate vineri, 10 iulie, la vama Kulata.

Până acum, Ministerul de Externe din România a anunţat până acum trei turişti români confirmaţi cu Covid-19.

Pentru a preveni creșterea numărului de infectări în Grecia, guvernul de la Atena a decis ca, începând de marţi, 14 iulie, toţi turiştii care intră în ţară prin vama Kulata-Promachonas, singurul punct de frontieră terestru deschis în acest moment, trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19. Testul nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore.

Cel mai negru scenariu! Ministrul Sănătății a făcut dezvăluirea momentului: „Atunci se impune starea de urgență”

Noile măsuri vor intra în vigoare începând de marți, 14 iulie, ora 06:00. Accesul în Grecia, fără test, va fi acorda doar anumitor categorii: diplomaţi, medici, lucrători în transporturi.

De asemenea, trebuie completat în continuare şi formularul online de către turişti, cu cel puţin 24 de ore înainte de intrarea în ţară.

Aproape 600 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Alte 592 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, după ce cu o zi în urmă România a avut cel mai grav bilanț. Astfel, total cazurilor a ajuns vineri la31.381 , potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Încă o țară europeană spune „Stop românilor”! Ce restricții drastice au fost impuse. Anunțul, confirmat de MAE

Miercuri, în România au fost raportate 555 de noi cazuri de îmbolnăvire, iar joi, 614, fiind cele mai mari cifre de la începutul pandemiei de COVID-19.

Pandemia de coronavirus se accelerează. Încă o țară extinde obligativitatea purtării măștii la mai multe locuri publice... Manifestaţii în Serbia: 71 de arestări, între care un cetăţean britanic şi unul tunisian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x