Antena Căutare

Fenomene extreme în România! O tornadă mare s-a format în urmă cu puțin timp, în județul Ialomița

Vremea a luat-o razna în România. La mai puțin de o lună de zile de când un autocar a fost luat pe sus de o tornadă care s-a format din senin, în localitatea Drajna, acum o altă tornadă s-a format în județul Ialomița. 

Vremea a luat-o razna în România. La mai puțin de o lună de zile de când un autocar a fost luat pe sus de o tornadă care s-a format din senin, în localitatea Drajna, acum o altă tornadă s-a format în județul Ialomița.

Conform imaginilor făcute publice pe rețelele de socializare, o tornadă s-a format în localitatea Iazu, Slobozia Nouă, în urmă cu câteva zeci de minute.

Citește și: Cod roșu în România! O tornadă cu o forţă uriaşă a declanşat alertă în judeţul Călăraşi!

Un vârtej uriaş, care seamănă cu o tornadă, a fost filmat marţi după-amiază în localitatea Drajna, în timpul unei furtuni care a spulberat Bărăganul. Un autocar cu 40 de oameni la bord a fost răsturnat de vijelie, opt oameni fiind răniţi. Inspcetoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi a activat Planul roşu de intervenţie.

Citește și: 20 de morți, zeci de răniți și sute de gospodării distruse în urma tornadelor de la Brețcu și Făcăeni! Fenomenele extreme de care a uitat toată lumea

Patru județe din țară, sub avertizare de cod portocaliu de ploi și vijelii

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu de ploi, vijelii şi grindină pentru mai multe localităţi din judeţele Vaslui, Bacău, Vrancea şi Galaţi.
Meteorologii avertizează că în localităţile vizate din cele patru judeţe judeţe se vor înregistra cantităţi de apă ce vor cumula 35 - 40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie.

Școlile din Bucureşti, închise joi și vineri, pentru vizita Papei Francisc în România... Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs o sută de posturi. În ce domenii se caută specialiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x