Antena Căutare

Oboseala, posibila cauză a accidentului în care a murit cântăreața Anamaria Pop, la doar 37 de ani: ”Ea a leșinat și prin casă”

”A leșinat și prin casă de multe ori”, este declarația făcută printre lacrimi de Alex, fiul cel mare al cântăreței Anamaria Pop, cea care a murit la doar 37 de ani, într-un teribil accident rutier. Artista se îndrepta spre un eveniment unde urma să cânte când a pierdut controlul volanului. Oboseala ar putea fi una dintre cauze. Mai ales că locul accidentului polițiștii nu au găsit urme de frânare.

A leșinat și prin casă de multe ori”, este declarația făcută printre lacrimi de Alex, fiul cel mare al cântăreței Anamaria Pop, cea care a murit la doar 37 de ani, într-un teribil accident rutier. Artista se îndrepta spre un eveniment unde urma să cânte când a pierdut controlul volanului. Oboseala ar putea fi una dintre cauze. Mai ales că locul accidentului polițiștii nu au găsit urme de frânare.

Anamaria a vrut mereu să ajute. Când nu cânta, salva vieţi, ca voluntar la Serviciul de Ambulanţă din Maramureş. Anchetatorii nu exclud ca, pe drum, artistei să i se fi făcut rău la volan. La locul accidentului nu sunt urme de frânare.

Nu se ştie dacă oboseala la volan sau o problemă de sănătate i-a adus sfârşitul. Anamaria Pop împlinise în urmă cu câteva zile 37 de ani. Anamaria avea nunți și evenimente la care cânta aproape în fiecare zi.

"De multe ori a leşinat şi prin casă. Noroc că ne aflam acolo, că altfel se putea întâmpla şi mai rău", a povestit fiul artistei, pentru Observator.

De opt ani, de când i-a murit soţul, Anamaria Pop îşi creştea singură cei doi băieţi.

Zsolt Torok, înmormântat cu onoruri militare, la Arad! Prietenii care l-au condus pe ultimul drum au făcut zgomot cu lan... Copii exploataţi pe litoral, trimişi la cerşit, desculţi, înfometaţi şi dezbrăcaţi. O femeie le aduna banii la finalul z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x