Antena Căutare

Imagini cu un puternic impact emoțional! Cum a fost pedepsită o femeie care avea o relaţie cu un bărbat însurat

Un caz șocant face înconjurul lumii, după ce mai multe imagini au fost postate pe internet.

Un caz șocant face înconjurul lumii, după ce mai multe imagini au fost postate pe internet. O chinezoaică de 38 de ani, pe nume Yao Li, a fost agresată în plină stradă de soţia celui căruia îi era amantă. Astfel de practici sunt frecvent întâlnite în țările asiatice, însă incidentul a luat amploare.

Femeia înșelată și-a chemat prietenile în ajutor și împreună au doborât-o pe femeie, i-au rupt hainele și au agresat-o fizic până la sânge.

Șocant este faptul că niciunul dintre trecătorii care au asistat la scenă nu a avut nicio reacție, susținând că nu este nimic ieșit din comun.

"Nevestele nervoase şi iubitele bărbaţilor înşelaţi obişnuiesc să le atace pe celelalte femei. Oamenii nu intervin, de regulă, considerând asemenea acţiuni motivate de argumentul inimii", a declarat un localnic, Jun Feng, potrivit Daily Mail.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Vremea cu Flavia Mihăşan: Soarele nu se lasă dus! În continuare, străluceşte cu putere şi ne încălzeşte!... Calendarul ORTODOX cu toate sărbătorile legale: Când pică zilele libere de anul viitor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x