Căutare Live

Omul care l-a condamnat la moarte pe Nicolae Ceaușescu se însoară! Femeia pe care o va duce la Altar, mai tânără cu 41 de ani 

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre oamenii care au făcut parte din completul care l-a condamnat la moarte pe Nicolae Ceașescu, se însoară. Iar cea care îi va deveni soție e mai tânără cu 41 de ani decât el. 

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre oamenii care au făcut parte din completul care l-a condamnat la moarte pe Nicolae Ceașescu, se însoară. Iar cea care îi va deveni soție e mai tânără cu 41 de ani decât el.

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre oamenii care au decis ca Ceaușescu să fie condamnat la moarte, trăiește cele mai frumoase momente din viață. Mai exact, acesta a decis să se însoare cu femeia alături de care trăia de ani de zile și care e mai tânără decât el cu 41 de ani.

Citește și: „Ceaușescu a aflat un mare secret cu 11 zile înainte de a muri”. Fostul dictator a făcut o greșeală enormă!

Gelu Voican Voiculescu este tatăl a patru copii și este îndrăgostit iremediabil de Georgiana Daniela Arsene, o tânără în vârstă de doar 37 de ani, din localitatea Vernești, Buzău.

Gelu Voican, însă, este recunoscut pentru viața tumultuoasă pe care a dus-o, iar la un moment dat declara că a dorit să fie un om liber – în vremea regimului comunist – și că a făcut tot posibilul pentru a deveni un „asocial”, însă „imun și invulnerabil”

Citește și: 18 lucruri pe care nu le știai despre Nicolae Ceaușescu. Doctor Honoris Causa cu 4 clase

Gelu Voican Voiculescu a făcut parte din completul de judecată care i-a condamnat la moarte pe Elena și Nicolae Ceaușescu, iar ulterior a ocupat funcția de vicepremier în guvernul condus de Petre Roman, scrie Cancan.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Pompierii din cadrul ISU București-Ilfov au simulat un cutremur de 7,2 grade Richter. Concluzia: „Evacuarea trebuia să ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri