Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

„Prefera fetele cu chipuri angelice” Omul care l-a cunoscut cel mai bine pe Gheorghe Dincă vorbește despre preferințele monstrului din Caracal

Bărbatul care i-a observat fiecare mișcare a lui Gheorghe Dincă, timp de un an, face dezvăluiri cutremurătoare despre trecutul presupusului criminal din Caracal.

Bărbatul care i-a observat fiecare mișcare a lui Gheorghe Dincă, timp de un an, face dezvăluiri cutremurătoare despre trecutul presupusului criminal din Caracal.

Mihai Gâdea a realizat un interviu cu bărbatul care l-a cunoscut foarte bine pe Gheorghe Dincă. Cei doi s-au cunoscut în 2001, atunci când, „printr-o conjunctură de afaceri cu o persoană din Caracal”, au colaborat timp de un an.

În tot acest timp, invitatul lui Mihai Gâdea a putut să-l observe în detaliu pe Dincă. Era acesta genul lupului singuratic sau are nevoie să acționeze în grup?

„La timpul acela, era o chestiune de anturaj. Îi plăcea să relaționeze cu prietenii, cu anumiți cunoscuți de încredere. Îi plăcea să fie în preajma oamenilor cu influență. În timp, cred că a devenit și un lup singuratic.”

Bărbatul face o dezvăluire terifiantă. Încă de atunci, Gheorghe Dincă avea gusturi specifice atunci când venea vorba de femei: îi plăceau fetele tinere, cu chip angelic, descriere ce se potrivește celor două adolescente răpite din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„Având în vedere că peste 90% dintre fete erau minore, da pot spune că avea o preferință în acest sens. Era și modalitatea de exprimare a puterii de convingere și a puterii economice ce exista atunci în grupul lui Dincă. Prefera fete cu chipuri angelice, de copii.”

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3

Recomandari