Antena Căutare

EXCLUSIV Operatie pe muchie de cutit: Povestea emotionanta a lui Stefan, tanarul ce a invins cancerul osos

Boala uneste suflete, iar speranta unei vieti normale face minuni. Asa s-a intamplat cu Stefan, baiatul care, inainte de Craciun, va cerea ajutorul in campania Observator "Ajuta-i sa zambeasca". Cancerul osos ii macina piciorul stang si a avut o singura sansa sa ramana intreg. Pretul - 20.000 de euro. L-ati ajutat sa viseze din nou, iar operatia, desi facuta pe muchie de cutit, a fost un succes.

"Nu a fost greu sa incetez sa visez la 17 ani. Am incetat si gata". Acestea sunt vorbele lui Stefan. Le-a insirat pe blogul pe care si l-a facut imediat ce a aflat ca viata sa are un pret: 20.000 de euro. Prea mult pentru familia lui.

18 ianuarie este o zi pe care Stefan si-o va aminti toata viata. Este ziua in care s-a nascut a doua oara si momentul in care a inceput sa viseze din nou.

Echipa de medici l-a pregatit pe Stefan aproape o ora pentru interventie. Ultimul care a intrat in sala a fost cel care a condus operatia si in mainile caruia Stefan si-a pus toata increderea - profesorul Gheorghe Burnei. Prima ora a trecut greu. Nimeni nu stia daca Stefan isi va pastra piciorul.

Cineva, acolo sus, a vrut ca el sa mearga mai departe. Desi tumora i-a distrus osul pe dinauntru, medicii de la Spitalul Marie Curie au reusit sa ii salveze piciorul la capatul unei operatii care a durat sase ore.

Extinderea bolii putea fi insa stopata daca Stefan avea bani mai devereme. Ar fi trebuit sa fie operat inainte de Craciun, dar proteza era un vis. Pretul pleaca de la 12.000 de euro si poate ajunge la 20.000 de euro.

In urma campaniei Observatorului "Ajuta-i sa zambeasca!", in cont s-au strans 13.000 de euro. Avansul pentru proteza a fost achitat. Stefan mai are insa nevoie de ajutorul nostru. Cativa tineri din Capitala au decis deja ca nu pot sta indiferenti si au organizat spectacole de karaoke pentru a-l ajuta.

Este ultima sansa ca familia lui Stefan sa duca la bun sfarsit tratamentul si sa plateasca proteza atat de asteptata.

Fii alaturi de Observator! E simplu. Ajuta-i sa mearga mai departe! Ajuta-i sa zambeasca!

Vreau sa ajut! Ana-Maria s-a nascut in urma cu un an, cu grave malformatii la inima. Iata cum o poti ajuta!... Un copil de opt ani din Botosani a fost sfasiat de cinci caini. Stapanul animalelor risca ani buni de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x