Antena Căutare

Orastie: Un copil a murit la scoala dupa o bataie in joaca

Ancheta la Orastie, unde un elev a murit la cateva zile dupa ce se batuse cu un coleg, in joaca. Politia si inspectoratul scolar trebuie sa afle daca diriginta copilului de 12 ani este vinovata. Femeia nu i-a anuntat pe parinti ca baiatul s-a lovit la cap. Daca ar fi facut-o, spun ei, poate Paul ar fi ramas in viata.



Paul a ajuns acasa iar spre seara s-a plans de dureri de burta. De dimineata parintii l-au dus la spitalul din Orastie, unde medicii au descoperit ca avea apendicita si l-au operat imediat. Nici lor, Paul nu le-a spus de lovitura de la cap. S-a trezit din anestezie si parea sa-si revina. Seara insa a intrat în coma. A fost trimis de urgenta la Timisoara unde i s-a facut tomografie. Asa au descoperit medicii ca avea creierul inundat de sange. După 5 zile copilul a murit.

Traumatism cranio cerebral - asta scrie pe certificatul de deces. Si de aici au pornit intrebarile. De o parte - parintii, de partea cealalta, medicii sunt retinuti. Baiatul a murit din cauza loviturii. La scoala insa e tacere. Diriginta baiatului a intrat in concediu medical fiindca este insarcinata in luna a saptea.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar au cerut inca de luni verificari interne. In cazul copilului mort exista deocamdata un dosar penal si o ancheta a politistilor, care e de abia la inceput.

Preotul si-a luat Maseratti!... Craiova: Inca un accident mortal pe trecerea de pietoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x