Antena Căutare

(P) Black Friday 2021 - Bucură-te de reducerile de pe Esteto.ro

Reducerile de Black Friday sunt foarte importante pentru majoritatea românilor. Aceştia aşteaptă cu sufletul la gură aceste discounturi, iar foarte mulţi dintre ei nu dorm noptile pentru a fi pe fază în orice secundă.

(P) Black Friday 2021 - Bucură-te de reducerile de pe Esteto.ro
(P) Black Friday 2021 - Bucură-te de reducerile de pe Esteto.ro

Nu pierde ofertele Black Friday 2021 pe Esteto.ro

Promoţiile şi reducerile pe Esteto.ro sunt doar la un click distanţă. Vă veţi putea bucura de produse cosmetice, cărţi, parfumuri, produse naturiste şi multe altele la preţuri foarte bune. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday

Produsele cosmetice şi de îngrijire ocupă un loc special în lista de produse reduse, deoarece sunt nişte produse indispensabile din viaţa de zi cu zi a unei femei.

Esteto.ro actualizează stocurile constant, având drept scop onorarea tuturor comenzilor înregistrate, pentru a nu se confrunta cu lipsa de stoc.

Black Friday a debutat în România in anul 2011

Black Friday s-a făcut cunoscut şi în România în anul 2011. Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc ajunsese, în 2015, la un procent de 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat. Conform unei evaluări, cei mai fideli clienţi ai Black Friday ar fi barbaţii şi tinerii între 24 şi 34 de ani. Însă, în ceea ce priveşte esteto.ro am spune ca femeile sunt cele care cumpără cel mai frecvent.

La primul Black Friday din România mediul online a fost blocat, acest eveniment fiind unul dintre principalele momente în care cumpărăturile online au cunoscut cu adevărat notorietatea.

Esteto.ro ofera cadou produse Alfaparf pentru comenzile înregistrate pe site

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Poţi obţine cadou un şampon Alfaparf dacă înregistrezi comenzi pe esteto.ro ce conţin produse din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling sau Vopsea de păr şi Oxidant.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primeşti cadou un şampon Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 350 lei, primeşti cadou un şampon Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Cand a fost organizată prima dată Vinerea Neagra

O scurtă istorie referitoare la originea numelui „Black Friday” aminteşte de un eveniment petrecut în anii ’60, în oraşul american Philadelphia, când o mulţime de motociclişti, dar şi pietoni, au intrat într-o altercaţie cu forţele de ordine ale poliţiei. De asemenea, a fost formulată ideea conform căreia această zi de vineri aminteşte de puternica criză economică din anul 1869.

Esteto.ro vă aşteaptă cu mii de reduceri la cosmetice de Black Friday 2021

Esteto.ro este un magazin online dedicat în special femeilor, având la vânzare un numar foarte mare de produse cosmetice pentru femei. Acestea aşteaptă perioada de Black Friday 2021 pentru a-şi face atât cumpărături pentru uz propriu, cât şi cadouri pentru cei dragi, având în vedere că se apropie şi perioada sărbătorilor.

Rezultate Loto 31 octombrie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... (P) Cum să îți creezi o rutină de îngrijire a pielii corectă și potrivită pentru tenul tău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x