Antena Căutare

(P) Tarifele parcării în incinta Aeroportului Henri Coandă îți dau fiori? OTP Parking are cea mai bună soluție pentru tine

Problema parcării în aeroportul Henri Coandă este o provocare atât de cunoscută pentru pasagerii frecvenți! Fie că aleg să meargă în vacanțe, fie călătoresc în interes de serviciu, în țară sau străinătate, cei care călătoresc cu avionul au experimentat din plin provocările parcării în incinta Aeroportului Henri Coandă.

Parcare cu multe mașini Galerie
Problema parcării în aeroportul Henri Coandă este o provocare atât de cunoscută pentru pasagerii frecvenți | unsplash.com

În mod evident, pasagerii care preferă confortul propriei mașini sunt mulți, așa că nici nu este de mirare că aleg acest mijloc de transport pentru a ajunge la aeroport, unde se întâlnesc cu dilema: "Unde pot să-mi parchez mașina în siguranță?". În mod evident, o soluție la îndemână ar fi parcarea în incinta Aeroportului Henri Coandă, însă această opțiune vine cu un cost semnificativ.

Spre exemplu, un voiaj de 7 zile se traduce printr-un cost al parcării de aproape 500 de lei, dacă alegi opțiunea Aeroportului Henri Coandă. Evident, această sumă este prea mare pentru fiecare dintre noi, iar din acest motiv nu puține sunt firmele care au amenajat parcare în Otopeni privată, cu un cost mult mai mic.

OTP Parking, una dintre soluții

Dacă ai nevoie de un loc sigur în care să îți lași mașina în timpul călătoriilor, OTP Parking este soluția ideală pentru tine! Acest serviciu a fost conceput cu scopul de a le oferi tuturor pasagerilor cu avionul o opțiune sigură, eficientă și accesibilă pentru parcarea auto pe durata deplasărilor lor, în interes de afaceri sau în vacanțe.

La OTP Parking suntem de părere că profesionalismul și rezolvarea eficientă a problemelor neprevăzute sunt atribute esențiale ale activității rutiniere. Dincolo de posibilitatea de a rezerva un loc de parcare direct de pe site (cu plata online) și de a beneficia de cele mai competitive prețuri, OTP Parking, situată în Otopeni, dispune de 230 de locuri de parcare iluminate, semnalizate corespunzător și supravegheate video non-stop.

Ne place să fim transparenți și clienții să găsească rapid informațiile

Pe lângă transparența prețurilor și a politicilor noastre, OTP Parking, parcare Otopeni, le oferă clienților inclusiv posibilitatea de a accesa camera de supraveghere live a parcării, pentru a se asigura în orice moment că mașina lor este în siguranță.

Mai mult, clienții noștri beneficiază și de servicii adiționale, precum întreținerea sau spălarea mașinii, contra unei sume modice. Astfel, la întoarcerea din călătorie, mașina ta va arăta impecabil!

Alege-ne pe noi și bucură-te de următoarele avantaje:

Parcare apropiată de aeroport

Locația OTP Parking este extrem de aproape de Aeroportul Internațional "Henri Coandă" - la doar 1 km distanță! În plus, oferim transfer gratuit către și de la Terminalul Plecări al Aeroportului Internațional "Henri Coandă", la cererea clientului.

Transparență costurilor

La OTP Parking nu există costuri ascunse! Toate serviciile și prețurile sunt afișate pe site-ul nostru, în secțiunea de Tarife.

Rezervare rapidă

Știm că timpul este o resursă valoroasă, așa că rezervarea unui loc de parcare se poate face rapid prin intermediul formularului online sau apelând numărul de telefon 0742 039 955! Dacă nu ai timp poți veni direct la sediul nostru, pentru a face o rezervare pe loc!

Serviciu de livrare a mașinii direct la aeroport

Dacă dorești ca mașina ta să te aștepte în parcarea aeroportului atunci când pleci sau sosești, OTP Parking se ocupă și de acest aspect - ne deplasăm noi la aeroport pentru a prelua mașina, contra unei taxe modice!

Transfer către Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu

Odată cu deschiderea către public a Aeroportului Băneasa, curse regulate au loc către destinațiile preferate de români. Cum și aici există problema locurilor de parcare (iar dacă există locuri libere, și tarifele sunt pe măsură), în continuare poți opta pentru parcarea autoturismului tău la OTP Parking. Așa cum te-am obișnuit, ne vom ocupa de transferul către Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu în cel mai scurt timp, la un cost extrem de avantajos.

Breaking News. Frații Andrew și Tristan Tate, trimiși în judecată din nou. De ce sunt acuzați de procurori... Un submarin a dispărut în Oceanul Atlantic în timpul expediției de explorare a Titanicului. Hamish Harding, printre cei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x