Antena Căutare

E oficial! Pacientul infectat cu o bacterie foarte periculoasă, în judeţul Teleorman, a luat bacilul din spital

Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, unde un pacient operat recent a fost infectat cu o bacterie periculoasă, este în continuare deschis. Asta deşi inspectorii sanitari au decis azi închiderea a patru secţii şi a spălătoriei, unde a fost identificat bacilul pioceanic.

E oficial! Pacientul infectat cu o bacterie foarte periculoasă în judeţul Teleorman a luat bacilul din spital Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, unde un pacient operat recent a fost infectat este în continuare deschis.

Asta deşi inspectorii sanitari au decis azi închiderea a patru secţii şi a spălătoriei, unde a fost identificat bacilul pioceanic.

Medicii se ascund după hârtii şi susţin că decizia inspectorilor nu a ajuns la spital, prin urmare, secţiile tratează în continuare pacienţi, deşi condiţiile de igienă nu s-au schimbat. E o chestiune de timp până când spitalul îşi va închide porţile, iar cazurile vor fi trimise spre cel mai mare spital din Alexandria, şi aşa aglomerat.

Nu este prima oară când secţiile Spitalului sunt închise din cauza bacteriilor. În aprilie, în spălătoria unităţii medicale, inspectorii au găsit igrasie, au descoperit că lenjeria de la secţia de Boli Infecţioase nu era curăţată într-un circuit separat şi au recomandat schimbarea dezinfectanţilor. În noiembrie, pe cearşafurile din saloane au fost găsite din nou bacterii.

Mărturisirile sfâșietoare ale fratelui lui Daniel Pitei! Care era cea mai mare dorință a producătorului TV: ”Voia să aju... Ninsori abundente și polei în Capitală, la noapte! Anunțul de ultimă oră făcut de autorități...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x