Căutare Live

Părintele Arsenie Boca a prezis pandemia de coronavirus: „Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea”

Vorbele lui Arsenie Boca s-au adeverit. Ce se va întâmpla cu românii, în perioada următoare?

Părintele Arsenie Boca a prezis pandemia de coronavirus

Victor Costache, ministrul interimar al Sănătății, le-a recomandat românilor plecați în Italia să evite vizitele în țară, în perioada următoare.

Italia este cea mai afectată țară europeană de pandemia de coronavirus, cu peste 100 de morți și cel puțin 3.000 de persoane infectate.

Un milion și jumătate de români trăiesc în Peninsulă, iar întoarcerea lor acasă, la rude, de Paște, ar putea crea haos în țară.

Marea pasiune a lui Arsenie Boca: ocultismul! Cum își hipnotiza enoriașii și de ce îl adorau femeile: „S-a lăsat ușor pe spate, căpătând o paloare ca de mort”

„Vă voi răspunde ce i-am răspuns și fratelui meu, care este în Milano, va fi în izolare 15 zile dacă vine în țară. Este bine în această perioadă să înțelegem contextul în care ne aflăm și să ne limităm deplasările. Recomandăm să limităm deplasările, inclusiv … sigur că da, fiecare își ia propria hotărâre, dar este important să transmiteți și dvs. informația, recomandarea noastră este să limităm deplasările”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache.

Arsenie Boca l-a speriat până în măduva oaselor pe Nicolae Ceaușescu! L-a făcut să înghețe de frică: „Popo, când am să mor?”

Îndemnul ministrului ne duce cu gândul la una dintre profețiile făcute de părintele Arsenie Boca. Înainte de moarte, el a prezis exodul românilor către țări străine, după inevitabila cădere a comunismului.

„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a povestit unul dintre martorii „testamentului” lăsat de Boca.

Ucenicul lui Arsenie Boca, dezvăluiri despre ultimele clipe de viață ale părintelui: "Când am ajuns la el, Părintele mi-a spus că mă aștepta"

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Școlile din România, închise două săptămâni din cauza coronavirusului? Propunerea uluitoare a unui senator...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri