Antena Căutare

Clipe de panică în Poiana Brașov! Un brad încărcat cu zăpadă a căzut peste instalaţia unui telescaun - VIDEO

Au fost clipe de panică în Poiana Brașov, sâmbătă dimineață, după ce Telescaunul Ruia din Poiană a fost oprit, din cauza unui brad încărcat cu zăpadă şi chiciură căzut pe instalaţie.

Au fost clipe de panică în Poiana Brașov, sâmbătă dimineață, după ce Telescaunul Ruia din Poiană a fost oprit, din cauza unui brad încărcat cu zăpadă şi chiciură căzut pe instalaţie.

Telescaunul a fost oprit pe durata derulării expertizei.

Salvamontiştii braşoveni au făcut, vineri, apel la schiorii şi la iubitorii de drumeţii să fie foarte atenţi, deoarece în Masivul Postăvarul este risc de producere a avalanşelor din cauza stratului consistent de zăpadă aşternut în ultimele zile peste zăpada îngheţată.

Totodată, din cauza încărcării copacilor cu zăpadă şi chiuciură există riscul dezrădăcinării şi prăbuşirii acestora pe traseele montane.

În Poiană, stratul de zăpadă măsoară 50 de centimetri la baza muntelui şi peste un metru în Masivul Postăvarul.

Accident cumplit în Gorj! A fost declanșat planul roșu de intervenție! - VIDEO... Breaking News! Incendiu la o școală din București în care se desfășurau cursuri - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x