Antena Căutare

Accident cumplit în Gorj! A fost declanșat planul roșu de intervenție! - VIDEO

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, în judeţul Gorj, unde un microbuz a intrat într-un parapet din beton. Șase persoane au fost rănite, iar autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție. 

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, în judeţul Gorj, unde un microbuz a intrat într-un parapet din beton. Șase persoane au fost rănite, iar autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, accidentul a avut loc în localitatea Polovragi.

A fost declanșat planul roșu de intervenție, a spus Florin Chisim, în direct, la Antena 3.

Cele şase victime au fost scoase din vehicul şi sunt evaluate medical. Printre victime se numără și doi copii de 10 şi 14 ani, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ Gorj, un microbuz a intrat pe contrasens şi în coliziune cu o construcţie din beton. Microbuzul este unul personal, de 8+1 locuri, nu cursă regulată, iar în el se aflau două familii din Constanţa, care se întorceau de la Rânca.

IPJ Gorj precizează că au fost răniţi doi bărbaţi şi două femei (soţ şi soţie) şi doi copii de 10 şi 14 ani. Şoferul microbuzului este rănit grav, având fracturi la picioare, precizează sursa citată.

La locul accidentului s-au deplasat, conform ISU Gorj, o maşină de stingere, două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Caz uluitor în România! Un bătrân a fost găsit mort în frigider! Avea o avere colosală, sub saltea. „Șobolanii au ros mu... Clipe de panică în Poiana Brașov! Un brad încărcat cu zăpadă a căzut peste instalaţia unui telescaun - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x