Antena Căutare

Breaking News! Incendiu la o școală din București în care se desfășurau cursuri - VIDEO

Un incendiu a izbucnit la școala cu numărul 77 din București, sâmbătă, în timp ce mai mulți copii se aflau în incintă, la cursuri de dans. Pompierii au intervenit de urgență.

Un incendiu a izbucnit la școala cu numărul 77 din București, sâmbătă, în timp ce mai mulți copii se aflau în incintă, la cursuri de dans. Pompierii au intervenit de urgență.

Focul a izbucnit în jurul orei 11.00, într-o clasă a școlii situate pe Șoseaua Pantelimon din București.

Un paznic al școlii a fost cel care a observat fumul gros care ieșea dintr-una din clase și a sunat la numărul unic de urgență 112.

Între timp, bărbatul a reuşit să îi evacueze pe toţi copiii aflaţi în interiorul şcolii, însă s-a intoxicat cu fum şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu o autospecială de lucru la înălțime, potrivit observator.tv.

Din fericire, niciun copil nu a fost rănit sau intoxicat, însă o bună parte din clădirea în care a avut loc incendiul a fost distrusă.

Pompierii și polițiștii urmează să afle, în urma unei anchete, cauza izbucnirii incendiului.

Clipe de panică în Poiana Brașov! Un brad încărcat cu zăpadă a căzut peste instalaţia unui telescaun - VIDEO... Un lăutar, în război cu ANAF! Și-a ieșit din fire când au venit inspectorii de la Fisc peste el! „Să ia bani de la Salam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x