Antena Căutare

Panică pe litoralul românesc după ce un angajat al plajei a făcut o descoperire neașteptată. Ce a văzut: „Au crezut că e o bombă”

Pe plaja dintre stațiunile Neptun și Saturn a fost văzut o bucată de metal adusă de valuri pe țărmul românesc. Forțele de ordine au venit la fața locului pentru a examina cilindrul ruginit cu iscripții rusești.

Galerie
O bucată dintr-o rachetă rusească a ajuns pe țărmul românesc | Observator

Un angajat al plajei a sesizat că un cilindru metalic plutea în apele mării și l-a tras la mal, pentru a nu reprezenta un pericol pentru ambarcațiuni. Bărbatul a sunat la 112 pentru a anunța forțele de ordine cu privire la detectarea obiectului metalic suspect. Turiștii care se aflau în preajmă s-au speriat, crezând că au de-a face cu o bombă. Specialiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că obiectul nu era periculos, potrivit observatornews.ro.

„Am sesizat că pe largul mării este un obiect străin, ceva cilindric, care plutea. L-am tras la mal pentru a nu lovi alte ambarcaţiuni. Am sunat la 112 pentru a cere intervenţia domnilor poliţişti, alături de cei de la brigada antitero. Era destul de plină plaja. În mare parte, turişti speriaţi care au crezut că e o bombă”, a declarat angajatul plajei care a făcut descoperirea.

Citește și: Când începe programul „Litoralul pentru toți” 2024. Tarifele pornesc de la 38 de lei pe noapte de persoană

O bucată dintr-o rachetă rusească a ajuns pe țărmul românesc. „Turiștii speriați au crezut că e o bombă”

Articolul continuă după reclamă

Pe litoralul românesc autoritățile au intrat în alertă, după ce o bucată dintr-o rachetă rusească a ajuns pe țărmul românesc. Obiectul lung de un metru pe care angajatul plajei l-a adus la țărm era un booster de rachetă.

Citește și: Cu cât se vinde un porumb fiert pe litoral la sfârșitul lunii august 2024. Vânzătorii vin cu oferte pentru a-și vinde marfa

Specialiştii Anitero de la SRI, împreună cu poliţiştii au izolat întreaga zonă şi au examinat obiectul suspect, lung de peste un metru. “În urma operaţiunilor de identificare desfăşurate la faţa locului şi cercetare, am constatat că obiectul respectiv reprezintă un booster de rachetă care nu reprezintă niciun fel de pericol pentru cetăţeni”, Gabriel Oprea - coordonator echipa pirotehnica ISU Dobrogea.

Citește și: Dana Marijuana, prinsă sub influența substanțelor interzise în localitatea 2 Mai. Artista conducea haotic pe litoral

Bucata de metal este amplificatorul de viteză al unei rachete, care face ca proiectilul să fie propulsat la înălţimea de la care poate zbura singur. Ulterior, boosterul se desprinde de rachetă şi cade, fără a prezenta un pericol. Asemenea componente, provenite din zona de conflict, au mai fost găsite în ultimul an în Marea Neagră sau aduse de apă pe litoralul românesc.

Citește și: O masă simplă la un restaurant din Vama Veche costă mai mult decât îți închipui. Cât a putut să fie doar salata de varză

Nouă metodă de înșelăciune. Românii pot rămâne rapid fără bani. Cum au fost păcăliți mulți... Două mari categorii de pensionari vor primi mai puțini bani după recalculare. Anunțul Ministrului Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x