Antena Căutare

Schimbare MAJORĂ pentru cei care călătoresc cu tramvaiul în București! Va costa aproape 4 milioane de lei

Panouri electronice de informare şi sisteme de supraveghere video vor fi montate în staţiile de tramvai de pe linia 21,valoarea investiției ridicându-se la aproape 4 milioane de lei, conform unui proiect de hotărâre ce va fi discutat în ședința de joi a Consiliului General al Municipiului București.

Panouri electronice de informare a călătorilor şi sisteme de supraveghere video vor fi montate în staţiile de tramvai de pe linia 21 (Şoseaua Colentina), valoarea acestei investiţii ridicându-se la aproape 4 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi discutat în ședința de joi a Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Panourile vor arăta timpul de sosire a tramvaielor în staţie, precum cele montate deja pe linia tramvaiului 55, pe Şoseaua Pantelimon.

Proiectul de hotărâre nu se află pe lista proiectelor de hotărâre publicată pe site-ul primăriei, urmând să intre suplimentar pe ordinea de zi, potrivit News.ro.

Potrivit documentului, ar urma să fie montate panouri electronice în 20 de staţii de tramvai pe linia 21, pe Şoseaua Colentina, pe tronsonul Bucur Obor – Bucla Helitube. Acestea vor arăta timpul de sosire a tramvaielor în fiecare staţie.

Pe lângă sistemul de afişare a timpilor de aşteptare, va fi implementat şi un sistem de supraveghere video a peroanelor şi zonei adiacente acestora.

Primăria Capitalei estimează că panourile vor fi montate în aproximativ şase luni (de la data începerii proiectului), iar investiţia se ridică la aproape 4 milioane de lei.

Astfel de panouri electronice de informare a călătorilor au fost montate vara trecută şi pe linia tramvaiului 55, pe Şoseaua Pantelimon. Municipalitatea spunea atunci că este doar un proiect pilot, însă dacă va avea succes va fi implementat şi pe liniile de tramvai 21 (Şoseaua Colentina) şi 41 (Bulevardul Olteniţei).

ALERTĂ! Cinci adolescente din Iaşi au ajuns la spital după ce au fumat! Ce conținea țigara... Au venit banii pentru elevii din România. 250 de lei pe lună din această toamnă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x