Antena Căutare

Părinții au luat un monitor de bebeluși, dar au trăit un șoc când au văzut ochii copilului! „Chemați preotul pentru exorcizare”

Doi părinți au decis să cumpere un monitor pentru bebeluși pentru a putea supraveghea mai bine ce face nou-născutul. Totuși, când au privit imaginile, cei doi s-au îngrozit.

Părinții au luat un monitor de bebeluși, dar au trăit un șoc când au văzut ochii copilului! „Chemați preotul pentru exorcizare” Galerie
Părinții au făcut o descoperire ce le-a dat fiori!

Ca orice părinte grijuliu care se gândește mereu dacă nou-născutul e bine, un tată a decis să cumpere un monitor de bebeluși, ca să urmărească atent fiecare mișcare a celui mic.

Doar că, într-o seară, bărbatul a trăit un adevărat șoc atunci când a privit imaginile. Practic, în filmarea transmisă de monitorul de bebeluși, copilul avea o înfățișare înfiorătoare.

Omul a făcut o poză cu strania întâmplare și a pus totul pe internet, iar reacția internauților a fost mai mult decât surprinzătoare. Imaginea a adunat 400.000 de like-uri și mai bine de 3.000 de comentarii, multe dintre ele referindu-se la faptul că părinții ar trebui să cheme un preot, pentru exorcizarea celui mic, care are o înfățișare demonică în imagine.

Părinții au luat un monitor de bebeluși, dar au trăit un șoc când au văzut ochii copilului! „Chemați preotul pentru exorcizare”

Părinții au făcut o descoperire ce le-a dat fiori!

Părinții au făcut o descoperire ce le-a dat fiori!

Nu au lipsit nici glumele, iar părinții au luat totul ca pe o situație extrem de amuzantă, ce a devenit în scurt timp virală în toată lumea.

Uneori, atât la filmări cât și la fotografii, protagoniștii din imagini pot apărea cu puncte albe în dreptul ochilor. Totuși,chiar dacă toată lumea știa acest lucru, nu a vrut nimeni să rateze o ocazie bună de amuzament.

A murit Corina Untilă, eroină a Revoluției din 1989 din Timișoara! Femeia împușcată în abdomen și aruncată într-o mașină... Nicolae Robu, despre firma care a făcut deratizare şi dezinsecţie în blocul unde au murit trei oameni: Nu a solicitat ni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x