PAȘTE 2018. Carnea de miel își dublează prețul de Paște! Cât costă kilogramul

Cat costa carnea de miel de Paste.

PAȘTE 2018. Sărbătorile Pascale de anul acesta vin cu scumpiri în ce privește carnea de miel.

Motivul scumpirilor este cauzat de oferta limitată de carne de miel. Anul acesta, Paștele Catolic și Paștele Ortodox pică devreme: pe 1, respectiv 8 aprilie, iar asta îi mulțumește doar pe oierii care au reuși să programeze fătările în așa fel încât mieii să ajungă în perioada Paștelui la greutatea optimă: de 22-24 kilograme în viu. Astfel, fermierii pot cere chiar și 15 lei pe kilogramul de carne, în viu, dublu față de anul trecut.

PAȘTE 2018. Momentan, prețurile pe siteurile de vânzare online nu depășesc 11 lei pe kilogram, însă ele pot crește considerabil în perioada următoare. În anumite zone ale țării prețul cărnii de miel variază între 11 și 13 lei pe kilogram, în viu.

Anul trecut, preţul cărnii de miel a fost cuprins între 8 lei şi 10 lei, în viu, și 16-17 lei tăiat.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri