Prognoza METEO martie, aprilie, mai 2018 | VREMEA de Paște și 1 Mai va fi...

Cum va fi vremea de paste si 1 mai.

Prognoza METEO martie, aprilie, mai 2018. Cum va fi vremea de Paște și 1 Mai.

Vremea s-a dovedit a fi extrem de capricioasă în acest an. A fost cald în ianuarie, ger cumplit în februarie, iar acum avem temperaturi normale pentru pentru luna... mai, nu martie, luna calendaristică în care ne aflăm.

Specialiștii de la Centrul European de Prognoză au realizat o estimare a vremii până la 1 iunie și vin cu vești nu prea plăcute. ANM a făcut următoarele estimări pentru lunile care urmează:

Luna martie

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică în sudul, sud-estul și local în vestul țării și se va situa sub normal în restul teritoriului. Precipitațiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării.

Luna aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice și estice și se vor situa sub mediile climatologice în restul tarii. Precipitațiile totale lunare vor fi, în general, excedentare.

Luna mai

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și local în vest și sub normal în celelalte zone. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și local în sud și est și vor avea o tendință spre excedent în rest.

Așadar, potrivit specialiștilor în meteorologie, nu este exclus ca de Paște (8 aprilie 2018) și de 1 Mai să tremurăm sub umbrele, într-o primăvară bogată în precipitații.

surse: digi24.ro, click.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri