Antena Căutare

Pastele la romani: intoxicatii alimentare, alcool peste masura si violente

Sute de romani isi petrec zilele de Paste la Urgenta, pentru ca au mancat sau au baut prea mult. Desi nu numai astea sunt motivele pentru care unii au ajuns la spital. La Piatra Neamt, au fost si victime ale unor batai, accidente rutiere sau chiar injunghieri. Nici Capitala n-a fost ocolita de cei care au întrecut masura. Ambulantele au lucrat la foc continuu

Unitatea de primiri urgente Neamt a lucrat de sarbatori la foc automat. "In urma abuzului alimentar si de bauturi alcoolice, au sosit azi în serviciul de urgenta foarte multi pacienti rezentand indigestii si intoxicatii acute cu alcool", spune doctorul Brandusa Pavlidis, medic de garda UPU Spital Judetean Neamt.

Pacientii care ajung într-o stare mai putin grava asteapta pana se rezolva urgentele majore, pentru ca nu sunt destule paturi si destul personal. Cei mai multi au ajuns la Urgente pentru ca au exagerat cu bautura sau au mancat prea mult. Dar au fost si cazuri de raniri grave în urma unor altercatii cu sabii, topoare si furci.

In Bucuresti, medicii au lucrat la capacitate maxima ca sa faca fata numarului mare de solicitari. Unii au ajuns în coma alcoolica la spital, altii cu indigestii din cauza meselor copioase. Unii dintre cei internati cu probleme de digestie sau din cauza alcoolului au ajuns direct pe masa de operatie, unde chirurgii au lucrat aproape fara oprire.

Vezi VIDEO

Bilant negru de Paste, 13 morti si 73 de raniti in accidente rutiere... Trei pensiuni din Moeciu, mistuite de flacari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x