Antena Căutare

Patronul lui Ludogoret: ”Există tratament, nu vă temeţi!”. S-a vindecat după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19. Cu ce a fost tratat.

Kiril Domuschiev, patronul echipei Ludogoret, la care joaca romanii Keseru, Moti si Dragos Grigore, s-a vindecat de coronavirus si spune ca exista tratament, dezvaluind numele medicamentului care l-a ajutat sa invinga coronavirusul

Patronul lui Ludogoret: ”Există tratament, nu vă temeţi!”. S-a vindecat după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19. Cu ce  a fost tratat.
Kiril Domuschiev, patronul lui Ludogoreţ, a fost infectat cu coronavirus, dar a anunţat marţi că s-a refăcut.

Kiril Domuschiev, patronul lui Ludogoreţ, a fost infectat cu coronavirus, dar a anunţat marţi că s-a refăcut. În cursul zilei de marţ, miliardarul a postat un mesaj pe reţelele de socializare. Miliardarul care o patronează pe Ludogorets Razgrad a anunţat vestea cea bună:

”Dragii mei, sunt sănăor acum! Am învins COVID-19 şi am deja imunitate. Mai rămâne să mă recuperez după pneumomonie. Vreau să mulţumesc echipei medicale care a avu grijă atât de mine, cât şi de soţia mea. Sunt nişte profesionişti desăvârşiţi! Cu asemenea medici alături, putem combate coronavirusul! Mulţumesc, de asemenea, celor de la SofiaMed şi regret că am cauzat neintenţionat neplăceri. Fiţi atenţi, dar nu vă temeţi! Există tratament. Fiţi inteligenţi şi aveţi grijă de voi şi de cei pe care îi iubiţi” a scris Kiril Domuschiev.

Patronul lui Ludogoreţ a dezvăluit că medicii i-au administrat hidroxiclorochin sulfat, la care coronavirusul ar reacţiona. Domuschiev a mai spus că s-a inspirat din cercetările făcute de francezi, care au descoperit că bolnavii de coronavirus pot fi trataţi cu hidroxiclorochin sulfat.

Ce este hidroxiclorochinul sulfat, medicamentul la care ar răspunde coronavirusul in cazul lui Domuschiev

Hidroxiclorochinul sulfat este o variantă simplificată de Clorochină - un medicament contra malariei care a fost introdus în 1947 pentru tratarea bolnavilor. Hidroxiclorochina este un derivat de 4-aminochinolină şi este un medicament antimalaric.

Hidroxiclorochinul sulfat a început să fie însă produs tot mai puţin la nivel mondial, odată ce cazurile de malarie s-au împuţinat. Este motivul pentru care nu există în stocul celor mai multe ţări din Europa.

Şi Marinakis, patronul cuburilor Olympiacos Pireu şi Nottingham Forest, spune că a scăpat de periculosul virus: https://www.telekomsport.ro/a-invins-coronavirus-exista-tratament-nu-va-temeti-s-a-refacut-dupa-ce-a-fost-depistat-pozitiv-la-covid-19-19313965?

Circulaţia mai multor trenuri, suspendată, începând de miercuri, din cauza pandemiei de coronavirus! Rutele afectate... Expert din China, avertisment îngrijorător privind coronavirusul: ”Nu atacă doar plămânii, ci și inima, rinichii și sist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x