Antena Căutare

Patru semne care îți spun că o să ÎNGHEȚI în casă în această iarnă

Iarna se află din ce în ce mai aproape, iar în unele zone din țară a nins, deja, pe arii extinse în această toamnă. Peste câteva săptămâni, mulți români vor îngheța de frig în propriile case și există patru semne care te avertizează că te-ai putea număra printre ei.

Iarna se află din ce în ce mai aproape, iar în unele zone din țară a nins, deja, pe arii extinse în această toamnă. Peste câteva săptămâni, mulți români vor îngheța de frig în propriile case și există patru semne care te avertizează că te-ai putea număra printre ei.


1. Iarna trecută ai avut probleme similare
Dacă locuiești în același apartament ca iarna trecută și ai înghețat de frig în timpul sezonului rece, în acest an ai putea avea probleme similare. Trebuie să afli care este cauza pentru care temperatura din locuința ta nu depășește 15-16 grade Celsius. Ar putea fi vorba, pur și simplu, despre instalația de încălzire a locuinței.


2. Instalația de încălzire este veche
În cazul în care caloriferele din locuința ta sunt vechi și ruginite, ar trebui să le înlocuiești. Dacă vei schimba caloriferele vechi și neperformante cu altele noi, aflate la standarde înalte de calitate, temperatura din casa ta ar putea creste cu cel puțin 4 grade Celsius. După cum vedem pe Arabesque, prețurile caloriferelor sunt foarte accesibile, iar cu o sumă puțin peste 1.000 de lei vei putea schimba toate caloriferele vechi și ruginite din apartament. Îți recomandăm, însă, să angajezi un specialist pentru efectuarea lucrărilor.


3. Nu ai o centrală termică

Ai putea merge, însă, și mai departe. Dacă depinzi de sistemul de încălzire centralizat în orașul în care locuiești, confortul termic va fi mult mai scăzut în timpul iernii, iar facturile tale vor fi mult mai ridicate decât în cazul în care ți-ai instala o centrală termică. Centralele pe gaz metan sunt cele mai căutate în România, deoarece prețul gazului s-a menținut, până în prezent, relativ constant și este foarte accesibil. Cu timpul îți vei amortiza investiția, deoarece vei plăti mult mai puțin la întreținere în sezonul rece și vei beneficia de căldură și de apă caldă la orice oră.


4. Ai probleme de sănătate
Există persoane cărora le este frig aproape mereu, iar cauzele sunt nenumărate, de la stilul de viață nesănătos, până la probleme medicale. Conform site-ului empowher.com, temperatura optimă în casă este de 18-20 de grade Celsius. Cumpără un termometru și află care este temperatura din cameră atunci când iți este frig. Dacă temperatura din locuința ta se încadrează în intervalul optim, iar ție îți este frig în mod constant, trebuie să te gândești la câteva aspecte. Unul dintre cauze poate fi legată de somnul insuficient sau de faptul că nu te alimentezi adecvat. O altă cauză poate fi legată de probleme medicale precum boala Raynaud (îngustarea vaselor de sânge și încetinirea circulației), anemia, insuficiența hormonilor tiroidieni sau fluctuațiile nivelului de estrogen, caz în care ar trebui să consulți un medic.

Foto: pixabay.com

Rugăciunea ce îți va schimba viața radical! Spune-o în fiecare vineri și vei scăpa de probleme!... Ultima oră. Se modifică legea pensiilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x