Antena Căutare

Pericol de explozie intr-o gara din judetul Timis

Pericol in gara Remetea din judetul Timis, dupa ce o autoritatile au inregistrat scurgeri dintr-un vagon incarcat cu gazolina.

Mai multe echipe de pompieri si de politisti au evacuat si izolat gara Remetea Mare, din judetul Timis, miercuri dimineata, dupa ce dintr-un vagon-cisterna stationat in zona a inceput sa se scurga gazolina, la ora transmiterii acestei stiri un tren rapid fiind oprit in afara perimetrului respectiv, scrie Mediafax.

Trenul care circula pe ruta Bucuresti-Timisoara a fost oprit temporar in gara Remetea, iar zona a fost evacuate de persoane.


Potrivit dispecerului de serviciu de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Banat, pentru a evita riscul producerii unei explozii, in gara Remetea Mare a fost oprita alimentarea cu energie electrica, iar vagonul din care se scurge gazolina a fost desprins de garnitura de tren si tras pe o linie moarta.

Echipajele de pompieri ajunse la fata locului sunt pregatite sa intervina cu apa si spuma in orice moment daca va fi cazul.

VIDEO! Studenti loviti de fulger pe malul Dambovitei... Romanii au restante la credite de 4 miliarde de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x