Antena Căutare

Pericol de explozie într-o localitate din Argeş, după ce o casă folosită ca adăpost pentru mai multe pisici a luat foc

A fost pericol de explozie aseară, într-o localitate din Argeş după ce o casă folosită ca adăpost pentru mai multe pisici a luat foc! Pentru că în subsolul clădirii erau depozitate butelii şi bidoane cu substanţe inflamabile intervenţia care a durat mai bine de trei ore a fost extrem de periculoasă pentru pompieri.

Alarma s-a dat puţin după ora 19 în comuna Drăganu. Flăcările înalte de câţiva metri au fost zărite de şoferii care treceau pe şoseaua Piteşti-Vâlcea. Ei au fost cei care au alertat autorităţile.

Pentru a opri vâlvătaia, militarii au folosit şi maşina pentru salvări de la înălţime. Intervenţia a fost dificilă pentru că în subsolul clădirii se aflau mai multe buteliii şi zeci de recipiente cu combustibil.În casa de două sute de metri pătraţi nu locuia nimeni. Însă unul dintre proprietari venea să facă focul pentru câteva animale pe care le adăpostea înăuntru. Din primele date ale anchetei incendiul ar fi pornit de la o sobă defectă.

„La sosire, la faţa locului, erau cinci persoane care încercau să stingă incendiul cu găleţi cu apă, am intrat să-i ajutăm, moment în care am observat că acoperişul a luat foc şi există pericolul de prăbuşire a acestuia, motiv pentru care am evacuat persoanele”, agent șef Oprescu Răzvan.

Cum facem să citim mai mult, dar și ce cărți trebuie să alegem! Livian Tane ne arată cum... VIDEO/ Aproximativ 200 de copii au fost evacuați dintr-o școală din Tulcea, din cauza unui incendiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x