Antena Căutare

PERICOL pentru copii! Părinţi, aveţi mare grijă unde SE JOACĂ cei mici: se cere INTERZICEREA acestor leagăne

Un copil de 3 ani a murit dupa ce a fost aruncat dintr-un castel gonflabil, in care se juca. Martorii spun ca fetita a fost propulsata cativa metri in aer, dupa ce castelul a explodat din cauza caldurii. In ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, micuta Ava-May Littleboy nu a mai putut fi salvata.

PERICOL pentru copii! Părinţi, aveţi mare grijă unde SE JOACĂ cei mici: se cere INTERZICEREA acestor leagăne
leagane periculoase | pexels.com

Un copil de 3 ani a murit după ce a fost aruncat dintr-un castel gonflabil, în care se juca. Martorii spun că fetiţa a fost propulsată câţiva metri în aer, după ce castelul a explodat din cauza căldurii. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, micuţa Ava-May Littleboy nu a mai putut fi salvată.

Din nefericire, nu este singurul caz în care un copil este rănit grav într-un leagăn de acest gen.

Cu doi ani în urmă, o altă fetiţă şi-a pierdut viaţa într-un mod similar. Construcţia gonflabilă în care se juca a fost zburată de vânt pentru că nu fusese ancorată corespunzător de cei care o montaseră.

China s-a confruntat, de asemenea, cu astfel de tragedii. În Marea Britanie, conform datelor centralizate de organizaţia Boys’ Brigade, sunt înregistrate cel puţin 10.000 de cazuri anual. Datele sunt într-atât de îngrijorătoare încât autorităţile britanice au cerut interzicerea leagănelor gonflabile.

ULTIMA ZI în care absolvenţii clasei a VIII-a vor mai putea completa opţiunile în fişele de ÎNSCRIERE LA LICEU! CALENDAR... ACCIDENT CUTREMURĂTOR la o trecere peste o cale ferată! Șoferul unui microbuz nu a avut nicio șansă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x