Antena Căutare

Peste 500 de angajati ai CNADNR vor fi dati afara

Peste 500 de angajati ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) ar putea ramine fara un loc de munca, din cauza incompetentei sefilor. Oamenii risca sa-si piarda slujbele de la 1 iulie, din cauza unor greseli legate de gestionarea banilor. Directorul general al companiei sustine insa ca reducerile de personal erau prevazute, fara a da explicatii cu privire la decizia luata.

Cert este insa ca 533 de angajati ai Companiei de Drumuri isi vor pierde locul de muca, dupa 1 iulie. Primii vizati de restructurare sunt cei care au fost sanctionati disciplinar in ultimele 12 luni, potrivit notificarii pe care conducerea Companiei Nationale de Drumuri a inaintat-o sindicatelor.
Angajatii care vor reusi sa-si pastreze locul de munca, nu vor scapa insa de reducerile salariale. Oamenilor li se vor taia o serie de sporuri stabilite prin Contractul Colectiv de munca.
Motivele invotate de Compania Nationala de Drumuri, pentru reducerile de personal, sunt greselile legate de politicile salariale si de resurse umane facute in perioada 2007-2008.

O studenta romanca, premianta la Harvard, dar refuzata de Romania... O tornada a facut ravagii in Caras-Severin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x