Antena Căutare

Petarde si artificii in toate pietele, desi sunt ilegale

Comercializarea si folosirea de petarde si artificii in aceste zile este ilegala. Dar chiar si-asa, comerciantii de ocazie nu se feresc sa vanda obiectele pirotehnice in plina strada sau prin targuri.

Comercializarea catre persoanele fizice si folosirea de catre acestea a obiectelor pirotehnice este interzisa prin lege. Dar chiar si-asa, cu doar citeva zile pina la Revelion, vanzatorii ambulanti care au aparut aproape peste tot, nu se dau la o parte sa faca bisnita la drumul mare. Si nu cu orice. Ci cu petarde si artificii din clasele mari de risc.

Cei care nu sunt multumiti usor si vor artificii si mai puternice, au de unde alege. Sunt zeci de vanzatori, marfa este pe alese iar pretul este negociabil.

Oricine poate cumpara, caci acesti comercianti vand oricui. Cumparatorii nu trebuie decat sa aleaga cat de mare sa fie incarcatura, sa aiba suficienti bani si sa nu le pese ca din acel moment, incalca legea, ca si vanzatorii.

IMAGINI SOCANTE / Batran, spulberat de o masina... Pitesti: Un tanar care pretindea ca este angajat Electrica a inselat mai multe persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x