Antena Căutare

O pictoriță celebră, soția unui membru al trupei Divertis, a murit la 49 de ani! Femeia a pierdut lupta cu cancerul

Renumita pictoriță Ecaterina Vrană Gora, soția lui Valentin Gora de la trupa Divertis, s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. 

Renumita pictoriță Ecaterina Vrană Gora, soția lui Valentin Gora de la trupa Divertis, s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Ecaterina Vrana Gora s-a stins din viață duminică, 3 martie, după ce ani de zile s-a luptat cu o formă de cancer. Ea și soțul ei aveau împreună doi copii.

”Ecaterina a plecat la Dumnezeu! Iisus Hristos şi Maica Domnului să o primească în braţe!”, a fost mesajul făcut public de familia ei.

Slujba de înmormântare va avea loc marţi, 5 martie, la ora 12.00, la biserica Sfînta Vineri (Pajura), str. Băiculeşti nr. 27. Acolo este şi depus catafalcul Ecaterinei.

Ecaterina Vrană s-a născut la 18 iunie 1969. A studiat Liceul Ovidius din Constanța, iar mai apoi Academia de Arte din București. Ecaterina a fost prima pictoriţă din România prezentă cu o expoziţie personală la Armory Show, cel mai mare târg de artă din America.

Cutremurul din 77, 42 de ani. Un nou cutremur s-a produs în România, azi! Ce anunță specialiștii... Medicii vor fi plătiți în funcție de cât stau la program! De ce s-a luat această decizie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x