Antena Căutare

Medicii vor fi plătiți în funcție de cât stau la program! De ce s-a luat această decizie

Angajații unui spital din România, între care și medici, vor fi plătiți în funcție de cât stau la program, potrivit anunțului făcut de președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac. 

Angajații unui spital din România, între care și medici, vor fi plătiți în funcție de cât stau la program, potrivit anunțului făcut de președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac.

Acesta a anunțat că la Spitalul Județean de Urgență Brăila vor fi montați turnicheți, pentru a se stabili cât timp petrec oamenii la serviciu.

Guvernul oferă salarii uriașe românilor ca să revină în țară. Câți bani ar primi un român din Diaspora

"Ştiu sigur că unii medici pleacă înainte de terminarea programului. Pentru a rezolva această problemă, la anumite spitale s-au pus camere de luat vederi pe holuri şi la intrările în spital. Dacă punem aceste camere de supraveghere, rezolvăm o mică parte din problemă. Noi vom pune turnicheţi, cu cartelă, astfel încât să ştim cât a stat fiecare la program. Şi pontajele se vor face efectiv - intri cu cartela, ieşi cu cartela. Şi atunci se va plăti medicul, asistentul, infirmiera în funcţie de programul prestat în acea lună", a declarat Francisk Iulian Chiriac, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Salarii de 1.000 de euro, pentru această categorie de români!

Această decizie vine după ce la sfârșitul anului trecut, președintele Consiliului Județean Brăila preciza că deține informaţii potrivit cărora unii dintre angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila fură materiale sanitare, motiv pentru care va monta un sistem de supraveghere video pe toate holurile unităţii spitaliceşti.

O pictoriță celebră, soția unui membru al trupei Divertis, a murit la 49 de ani! Femeia a pierdut lupta cu cancerul... Polițiștii, în alertă maximă! Două fete din Vâlcea, colege de şcoală, au dispărut de acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x