Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Plângere penală pentru Alexandru Cumpănașu! Un personaj influent din Caracal îl vrea la închisoare pe unchiul Alexandrei Măceșanu

Alexandru Cumpănașu este acuzat, printre altele, de „inducerea în eroare a organelor de anchetă şi a opiniei publice cu scopul de a obţine foloase materiale, respectiv capital electoral, tăinuirea de informaţii”. Cine îl vrea la închisoare pe unchiul Alexandrei Măceșanu?

Plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu

Omul de afaceri Remus Rădoi cere ca Alexandru Cumpănașu să fie pentru inducerea în eroare a anchetatorilor pentru a obţine capital electoral şi tăinuirea de informaţii, potrivit Monitorul Justiţiei.

Rădoi a depus o plângere penală la Parchetul General, însă procurorii au declinat-o către Parchetului Judecătoriei Sector 4 Bucureşti. O alegere surprinzătoare, întrucât plângerea înpotriva lui Alexandru Cumpănașu conține și o solicitare ca unchiul Alexandrei Măceșanu să fie cercetat pentru posibile fapte de corupţie.

Referitor la această declinare a plângerii lui Rădoi la o judecătorie de sector, surse judiciare au dezvăluit că este vorba mai mult ca sigur de o greşeală a PICCJ, care va fi îndreptată cat mai curând, întrucît competenţa pe faptele descrise aparţine Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Raportul FBI aruncă ancheta Caracal în aer. Avocata lui Cioacă îi atacă pe procurori: „Nu poate fi declarată moartă!”

Potrivit Monitorul Justiției, Remos Rădoi a cerut cercetarea lui Cumpănașu pentru „inducerea în eroare a organelor de anchetă şi a opiniei publice cu scopul de a obţine foloase materiale, respectiv capital electoral, tăinuirea de informaţii, crearea unui val de nemulţumire în rândul opiniei publice la adresa organelor de anchetă prin inducerea unei idei nefondate cu probe, cum ca acestea ar avea diverse interese în a nu rezolva cazul Caracal. Aceste fapte au fost săvârşite pe intreaga perioadă a derulării anchetei menţionate anterior, culminând cu momentul din data de 8 noiembrie 2019, în ultimele ore de desfăşurare a campaniei electorale, când acesta lansează în spaţiul public ideea că una din fete trăieşte în mod cert şi că deţine imagini concrete dar pe care nu le-a depus organelor din România, acestea nefiind de încredere”.

Au venit rezultatele din SUA! Ale cui sunt oasele găsite în pădurea de lângă Caracal. Raportul FBI ar fi fost finalizat.

Alexandru Cumpănașu, acuzat și de fraudă

Mai mult, omul de afaceri din Caracal a sesizat și o eventuală fraudă privind obţinerea şi cheltuirea unor fonduri precum: „încasarea alocaţiilor copiilor minori în anul 2018 în valoare de 3.600 lei/copil/an adică 300 lei/copil/lună, după cum apare în declaraţia sa de avere, în condiţile în care pragul maxim al alocaţiei în anul 2018 a fost de 85 de lei – pentru copiii între 2 şi 18 ani şi de 200 lei – pentru copiii între 0 şi 2 ani şi pentru cei cu dizabilităţi; preţul cu care Cumpănaşu Alexandru a obţinut un apartament de lux de la RAAPPS; editarea a trei broşuri de 15,17, respectiv 18 pagini ce nu conţin informaţii originale ci conţinut copiat de pe Wikipedia şi alte site-uri, broşuri pentru care Cumpănaşu Alexandru a încasat suma de 837.080 lei de la Ministerul Culturii în perioada septembrie-noiembrie 2018”.

Luiza Melencu l-a lovit pe complicele lui Dincă! Monstrul din Caracal a spus TOT : „A plâns să nu o las la altul”

Reacția lui Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a reacționat pe Facebook, imediat după ce Remus Rădoi a depus plângerea penală.

„(...)Probabil că interlopul crede că mă intimidează cu aceste plângeri şi ameninţări. Au prins curaj interlopii după alegeri şi cei care au plătit până acum pentru răpirea Alexandrei, datorită mie⁉ Îi anunţ atât: el şi restul clanurilor din Olt vor face puşcărie pentru răpirea Alexandrei şi acoperirea urmelor lui Dincă. GARANTEZ‼ NIMIC nu mă va opri! Probabil interlopul a aflat că am probe BETON despre activitatea lui ilegală şi interlopă şi împreună cu câţiva politicieni complici de-ai lui cu care face "afaceri" dintr-un anume partid încearcă să vadă dacă mă simt intimidat. Ei bine, sunt aşa de intimidat de nu mai pot . Eu prefer să vorbească faptele. O să vedeţi în perioada următoare ce evoluţie va lua cazul Alexandrei, cine sunt clanurile INTERLOPE din Olt şi cine le acoperă. Pe câţi bani lucrează aceste clanuri şi de la ce instituţii, dar şi ce activităţi criminale au”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Recomandari