Antena Căutare

Ploile fac ravagii in aproape toata tara

Apele nu contenesc sa creeze probleme in tara. Furia suvoaielor s-a abatut si sambata asupra mai multor localitati. Localitatea Sfantu Gheorghe din Covasna a fost afectata cel mai rau de ploile torentiale. Iar la Targoviste, de exemplu, strazile s-au transformat in rauri.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

Sute de case au fost inundate la Sfantu Gheorghe. Intre ele, chiar sediile Politiei si Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca. Zeci de autoturisme sunt devastate la doar 500 de metri de centrul orasului.

Unsprezece persoane au avut nevoie de ajutorul pompierilor.

Disperarea oamenilor era cat pe ce sa ii faca sa sparga digul din apropiere ca sa lase apa sa treaca mai departe. Pana la urma au fost convinsi sa nu faca asta si pompierii i-au ajutat sa scoata apa din curti si case.

O ploaie de o jumatate de ora a fost suficienta pentru a inunda Campulung Muscel. Cantitatea de apa a ajuns la saptezeci de litri pe metrul patrat. Un riu care inconjoara orasul a iesit din matca , iar, in unele cartiere, apa a fost chiar de un metru. Citeva zeci de familii au cerut ajutor pompierilor dupa ce curtile li s-au umplut de apa.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

Ploile au facut ravagii in judetul Hunedoara. Circulatia pe drumul national 76, intre Deva si Brad, a fost paralizata mai multe ore.

O batrana a fost surprinsa de puhoaie si s-a agatat de un gard ca sa nu fie luata de ape. A fost nevoie de un excavator sa o scoata de acolo.

Gara de Nord, inchisa din cauza lucrarilor la Pasajul Basarab. Vezi trenurile afectate si rutele ocolitoare... Absolventii de liceu afla astazi rezultatele la Bacalaureat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x